Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Gyengéd védelmet nyújt gyermekednek minden éjjel a babahálózsák

Tipegő hálózsák
Hálózsák
Szűrés törlése
Máté
Máté
2022.02.21 10:50
Gyengéd védelmet nyújt gyermekednek minden éjjel a babahálózsák

Ahhoz, hogy szülőként nyugodtan teljenek az éjszakáink, fontos, hogy gyermekeink is jól aludjanak. Számos okból ébredhetnek fel éjjelenként a kisbabák, azonban van, amit egyszerűen megszüntethetünk. Ha a gyermeked azért sír fel, mert fázik, van egy jó hírünk: babahálózsákkal gyorsan kezelhető ez a jelenség.

Hiszen számunkra is nagyon kellemetlen, amikor arra ébredünk, hogy kitakaróztunk, és hidegnek érezzük a szobánkat. Nincs ez másként a picikkel sem, azonban számukra akár óvodás-, iskoláskorig óvó melegséget adnak a hálózsákok.

 

A kényelmes babaágy kialakítása

 

A nyugodt éjszakáknak számos kulcsa lehet, azonban máris sokat tettünk érte, ha komfortosan alakítjuk ki a kiságyat. Kellően kemény matracot vásároljunk, amely egészségesen tartja a baba gerincét. A babaágynemű szettek lapos párnáin kívül még jó ideig nincs szükség klasszikus párnára.

 

Védjük a picik buksiját rácsvédővel, hogy amikor mozogni kezdenek, ne koppanhasson be a fejük az ágyba. Egy tündéri baldachinnal pedig nem csak széppé tesszük a babaszobát, de a port és a szálló rovarokat is távol tarthatjuk a picitől.

 

Ha kitakarózik a baba

 

Gyakran előfordul, hogy hiába vásárolunk pihe-puha babatakarókat és ágyneműket, a pici lemozogja azt éjszakánként. Ez még a melegebb nyári estéken is felébresztheti őt, hiszen ekkor is jólesik a takaró érintése.

 

Egy praktikus babahálózsákkal azonban megoldhatjuk a kitakarózás problémáját. Ezek a babatextilek ugyanis stabilan, a mozgások ellenére is egész éjjel körülöleik a gyerekeket. Patentokkal, gombokkal vagy akár tépőzárral is rögzíthetőek, így a babákat nem ébreszti fel a kitakarózás miatti hideg érzet.

Baba hálózsákok

A babahálózsák minden évszakban ajánlott

 

Még a melegebb napokon is betakarjuk a gyerekeket, ha mással nem, egy textilpelenkával. Azonban ezeken az estéken is jól jön a babahálózsák. Változatos kialakítással érhetőek el ezek a babaholmik, hogy az év minden napján használhassátok.

 

Téli, nyári vagy akár átmeneti vastagságban is megrendelhetőek webáruházunkból. A hidegebb éjszakákon vastagabb, dupla vatelin béléssel ellátott hálózsákjaink kínálatát ajánljuk. Az átmeneti fazonok szimpla béléssel, a nyári modellek pedig bélés nélkül kaphatóak. Pamut, kötött és bambusz-gyapjú hálózsákok is elérhetőek, melyek mind bababarát anyagok.

 

Tipegő hálózsák az örökmozgó babáknak

 

A babahálózsákok egészen addig tökéletes komfortérzetet adnak a piciknek, amíg el nem kezdenek totyogni. Ekkor már a zsákok ülepe miatt korlátozva érezhetik magukat a mozgásban. Ez természetesen nem minden gyermekre igaz. Azonban ha a te csemetéd az örökmozgók táborát erősíti, jól jöhet a tipegő zsák.

 

Ezekből a hálózsákokból a gyerekek ki tudják dugni a lábfejeiket, így a lábuk szabadon mozoghat. Kényelmesen felállhatnak és járkálhatnak is a zsákban. Épp ezért óvodás- vagy akár iskoláskorig is használhatják a tipegő hálózsákokat.

 

A minőségi babatextil jelentősége

 

Fentebb már megemlítettük, hogy hálózsákjaink kizárólag bababarát anyagokból készülnek. Nagy gondot fordítunk arra, hogy webáruházunk kínálatában csak a legmagasabb minőségű termékeket forgalmazzuk. 

 

Mivel a textilből készült babaholmik a legtöbb esetben közvetlenül érintkeznek gyermeked bőrével, fontos az összetételük. A bababarát textilek ismérve, hogy sem a gyártás, sem a szállítás során nem kezelik azokat káros kemikáliákkal. Így minimálisra csökken az érzékeny bőrű piciknél a bőrirritáció lehetősége. Érdemes ezért minden babaholmi címkéjét elolvasni.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.