Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
A babaagynemubolt.hu blogja

6 jó ok a konyhai fellépő mellett

Máté
Máté
2021.11.04 18:13
6 jó ok a konyhai fellépő mellett

A Bomi konyhai fellépő másnéven Montessori tanulótorony ma már sok háztartásban megtalálható. De mi van a népszerűség hátterében? Ez csak felesleges bútordarab, esetleg a konyhai fellépők tényleg nagyon hasznos darabok, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet és egyszerre fejlesztik gyermeked képességeit? 

Felsorolunk 6 okot, ami megmutatja, hogy egy ilyen "tanuló torony" nem csak egy hóbort, hanem tényleg szükségetek lesz rá és nap, mint nap használni fogjátok.

 

Biztonságos és stabil

A hagyományos fellépőkkel vagy zsámolyokkal ellentétben a BOMI kétlépcsős konyhai fellépő korláttal magasabb szintű biztonságot nyújt a felső szerkezetének köszönhetően. Nem beszélve arról a balesetveszélyről, ha a gyermek a konyhai munkalapon ül és részt vesz a sütésben, főzésben. A tanulótorony trapéz alakú szerkezete biztosítja a stabilitását, aminek köszönhetően tényleg csak a közös élményekre koncentrálhattok és nem azon kell aggódnotok, hogy baleset történik.

Röviden: az eszköz segítségével mindketten kikapcsolódhattok és a lényeges dolgokra koncentrálhattok, például gyúrhatjátok és formázhatjátok a készülő mézeskalácsot.

Bomi konyhai fellépő

Megkönnyíti a mindennapokat

Ha a gyerekek részt akarnak venni a konyhában zajló eseményekben, akkor gyakran a kezünkbe vesszük és felemeljük. Itt nagy segítség lesz a konyhai fellépő: miközben gyermeked biztonságosan áll a felső részén, mindkét kezed szabad marad és ő is aktívan be tud kapcsolódni, ahelyett, hogy csak figyeli a folymatokat. 

Boldog gyerek

Anyával és apával egymagasan lenni a legjobb dolog. A gyerekek a konyhai fellépő használatával aktívan segíthetnek és létrehozhatnak valamit a saját kezükkel, ahelyett, hogy csak a földön ülnének. Nagyobbik lányom Dorka előszeretettel segített a magasabb virágok elszáradt leveleinek leszedésében, vagy a komód portalanításában. 

Önbizalomnövelő gyakorlatok 

Az önbizalom növelés a gyerekeknél egy rendkívül fontos dolog. Az önbizalom növelést nem lehet túl korán elkezdeni, mivel sok esetben a külvilág (közvetlen ismerősök, bölcsöde, óvóda, iskola) ez ellen dolgozik és nekünk törekednünk kell rá, hogy a mérleg mindig helyre billenjen.

Azt, hogy részt vehet a családi történésekben elősegíti önbecsülésének fejlődését, mert a Montessori toronnyal aktívan részt vehetnek a programokban és nő a magabiztossága. Azzal, hogy úgy érzi teljes értékű segítő, erősíti a saját tudatosságát.

Motiváció megtanulása

Az teszi még értékesebbé a BOMI kétlépcsős konyhai fellépőt, hogy kiemelten segíti a tanulást és a gyermek fejlesztését. Játékos módon ismeri meg környezetét, és vehet részt a mindennapi tevékenységekben. A motoros készségeket fejleszti, és a konyha világát gyermekbarát módon ismerheti meg. 

Bomi konyhai fellépő

Sokrétű használat 

A tanulótorony nemcsak a konyhában kiváló eszköz. Más területeken is remekül használható, például a fürdőszobában fogmosáshoz vagy az asztalnál játék közben. Webáruházunk kínálatában számtalan kiegészítőt találsz még, amiket jószívvel ajánlunk!

 

A Bomi kétlépcsős konyhai fellépőt 10 perc alatt összeszerelheted és garantáltan az egyik legpraktikusabb tárgya lesz a családnak!

Hogyan tarthatod tisztán a konyhai fellépőt?

  • Ennél nincs is egyszerűbb, csak egy nedves szivacs és egy kevés mosószerre lesz szükséged.

Ide kattintva tudod megvásárolni a BOMI kétlépcsős konyhai fellépőt most 3 db ajándék poszterrel és a HAZAVISZEM kuponkóddal ingyenes szállítással.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.