A megnövekedett rendelésszám és az ünnepi szezon miatt kérlek időben rendeld meg kinézett termékeid, hogy minél gyorsabban megkapd őket!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés

Labdamedence

Labdamedence

 

Miért a Babaagynemubolt.hu -s címkével ellátott labdamedencéket válaszd?

  • Magyarországon elsőként nálunk találkozhattatok ezekkel a csodás termékekkel, ismerjük az összes típust és valóban kompromisszummentes labdamedencét szeretnénk nektek adni - ezt garantálja a több, mint 1.000 eladott darab!
  • A legjobb tartású szivacs került bele a balesetveszély elkerülése miatt - hidd el ez nagyon fontos!
  • Biztonságos anyagokból készülnek - OEKO-TEX Standard 100 pamut/velvet anyag és élelmiszeripari polietilén labdák
  • Te állíthatod össze a színeket, az árak tartalmazzák a labdákat!
  • Mosható, levehető huzattal rendelkeznek!
  • Gyors szállítási idővel vállaljuk - kb 1 hét alatt nálad van!
  • Megnézheted nálunk élőben, mindenből tartunk színmintát!
  • Széles méretválasztékkal rendelkezünk, így biztosan megtalálod a számotokra ideális méretűt

Varázsolj játszóházat gyermeked szobájába exkluzív labdamedence felállításával.

A négyzet vagy kör alakú medencék nem csak remek szórakozást nyújtanak a kicsiknek. Fejlesztik a nagymozgásukat és a finommotorikájukat is. Nem kell sorban állnotok, nem kell belépőjegyet váltanotok, hiszen ott az élmény az otthonotokban! Lehet kint akármilyen meleg, vagy akár szakadhat az eső, minden nap mozoghat, hancúrozhat a csemetéd.

 

A medencék biztonságos anyagokból, Európában készülnek, rendelkeznek CE és OEKO-TEX tanúsítvánnyal. A labdák színét pedig te választhatod ki, így biztosan tökéletes kiegészítője lesz a babaszobának.

Négyzet alakú labdamedence

 

A Comfort négyzet alakú labdamedencéit két méretben érheted el nálunk. Választhatod a 90 x 90 x 40 centiméteres változatot. Ha nagyobb helyet szeretnél a mókázáshoz, rátok vár a nagyobb, 110 x 110 x 40 centiméteres kivitelű medence. A kisebb változathoz négyszáz darab labda jár, amelynek színét rátok bízzuk. A nagyobb medencében pedig összesen hatszáz labda között szórakozhatnak a gyerekek.

 

A medencék huzatai ÖKO-TEX pamutból készülnek a maximális komfortérzetért. A negyven centiméter magas perem pedig egyszerre puha és merev, így a labdák nem folynak ki belőle. A harmincöt színben elérhető kis labdákat élelmiszeripari polietilénből készítik. A gyártó a gyerekek biztonságát tartja elsődlegesen szem előtt. A labdákból ezért semmilyen káros anyag nem oldódik ki akkor sem, ha a gyerekek a szájukba veszik azokat. Erről minden medence mellé tanúsítványt is adunk.

 

Kör alakú labdamedence

 

A Comfort nem csak szögletes, hanem kör alakú labdamedencéket is gyárt. A körmedencék kávájának magassága harminc és negyven centiméteres magasságban is elérhető. A medencék átmérője ugyancsak variálható. Választhatsz kilencven centiméter átmérőjű medencét, ha a babád kisebb, vagy nincs testvére. Ha nagyobb gyerekek használják, és többen vannak, akkor a száztíz vagy a százharminc centiméter átmérőjű medencék ideálisak számotokra. 

 

A labdák számát és színeit is a ti igényeitekhez igazítjuk. Böngésszetek kínálatunkban, hogy megtaláljátok a nektek megfelelő kombinációt! A gyártó a körmedencék esetében is szavatolja a gyerekek legmagasabb szintű biztonságát. A labdák egészségre ártalmatlan anyagból készülnek, csakúgy, mint maga a medence. A tanúsítvány ez esetben is automatikusan a tiétek. 

 

Comfort csúszda

 

S mi hiányozhat még az önfeledt játékhoz? Egy csúszda, melyről a labdák közé lehet érkezni! Kínálatunkban megtaláljátok a Comfort facsúszdáját, amely tökéletes kiegészítője a labdamedencéknek. Ez a gyönyörű kialakítású csúszda fából készült, és fehér, illetve szürke színben érhetőek el kínálatunkban. A csúszdák kilencvenhárom centiméter magasak, a hosszúságuk pedig száznegyven centiméter. A facsúszda teherbírása harminc kilogramm, használata egy éves kortól ajánlott. 

 

A gyerekek mozgásfejlődését nagyban elősegíti a csúszdázás, rendeld meg még ma, az önfeledt, játékos fejlesztésért! Tökéletesen illik a Comfort négyzet alakú és kör alakú labdamedencéihez is.

 

Labdacsomagok

 

A labdamedencék alapvető tartozéka a jó minőségű, egészségre ártalmatlan labda. Ötven darabos ladbacsomagjaink a szivárvány minden színében elérhetőek. Pontosan harmincöt árnyalatot kínálunk nektek. A labdák átmérője hét centiméter. Minden labda gyerekbarát anyagból készült, melyből nem oldódnak ki káros összetevők. Érheti hőhatás vagy bármilyen folyadék, a babád is nyugodtan a szájába veheti őket. Sem festékanyag, sem más összetevő nem károsíthatja gyermeked egészségét.