Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
20 990 Ft - 29 990 Ft

Little Dutch járássegítő

A járássegítők használata segíthet a baba járásának elsajátításában és növelheti a baba biztonságát a mozgás során. Emellett  használata fejleszti a baba izmait, mivel a baba saját testsúlyát kell használnia ahhoz, hogy mozgásba hozza azt. A járássegítők általában játékos formában vannak kialakítva, amelyek a baba számára élvezetesebbé teszik a mozgást és a járást.

Minden általunk forgalmazott Little Dutch járássegítő támogató funkciója mellett remek fejlesztőeszköz, hagyományos fa változata 25 db építőkockát tartalmaz, mely tökéletesen passzol a szettekhez. A multifunkcionális változat hatalmas sikernek örvend, hisz egy matatófal is egyben.


4termék
4termék14

Egy ilyen eszköz használata segíthet megelőzni a bukásokat és az eséseket, ezért nagyobb biztonságot nyújthatnak a szülőknek is, mert nem kell folyamatosan aggódniuk a baba biztonságáért.

Mindenesetre fontos megjegyezni, hogy a járássegítők nem helyettesítik a szülők felügyeletét és gondoskodását, és mindig óvatosnak kell lenni a baba mozgásának biztosítása érdekében.

Járássegítő babáknak - Miért használd?

Örömmel mutatjuk be fa járássegítőinket, melyek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek.

Ezek a járássegítők nem csak esztétikusak, hanem strapabíróak is, így hosszú éveken át fogják tudni szolgálni gyermeked. A természetes fa anyag használata nem csak a járássegítők esztétikai értékét növeli, hanem a biztonságos és kényelmes használatot is segíti.

A járássegítőink könnyen összeszerelhetők, így gyorsan elkészíthetők a használatra. A járássegítők különböző méretekben és formákban kaphatók, így könnyedén megtalálhatja azt a modellt, amely a legjobban megfelel gyermekének.

A fa járássegítőink segítenek abban, hogy gyermekük megtanuljon járni, miközben biztonságosan támaszkodhatnak rájuk. Emellett használata segíti a baba izmainak fejlesztését, és növeli a szülők biztonságérzetét is.

Ne habozzon, rendeld meg még ma gyermekednek a tökéletes járássegítőt, és segítsük őt abban, hogy elérje a következő lépcsőfokot az önálló mozgásban!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.