Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

A babakonyhába való kiegészítőkkel teljes lesz a Little Dutch konyha

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2023.05.03 16:25
A babakonyhába való kiegészítőkkel teljes lesz a Little Dutch konyha

A gyerekek örömmel kötik fel a kis kötényt, amikor segíthetnek a konyhában a sütés-főzés előkészületeiben. Lelkesen keverik a pizzatésztát, hámozzák a zöldségeket, a lényeg, hogy ők is aktívan kivegyék a részüket a konyhai műveletekből. A babakonyhába való kiegészítőkkel remek szórakozási lehetőséget tudsz biztosítani a gyermekednek.

A babakonyhába való kiegészítők nem hiányozhatnak a gyerekszobából

A játék konyhában a gyerekek élvezettel készítik a finomságokat a plüssöknek, babáknak. Bármi sülhet a kis sütőben, akár pizza, szülinapi torta, muffinok, a tűzhelyen pedig rotyoghat a fazékban a finom leves vagy főzelék. A különböző babakonyhai kiegészítők segítségével bármit el tudnak készíteni a kis kukták.

A pasztellszínű, fából készült kávéfőző szett minden kis konyhának a kötelező tartozéka, hiszen anya, apa is kávézik reggel. Segítségével a kávéfőzést és tálalást is tökéletesen elsajátíthatja a gyermek. Szülei reggeli rituáléját utánozva bármit elkészíthetnek, akár egy habos latte macchiatót, akár egy erős eszpresszót. A szett két csészét, két kanalat és öt különböző kapszulát tartalmaz. 

A kávé mellé jólesne egy vajas, dzsemes pirítós is? Semmi gond, már készíti is gyerkőc a fa játék kenyérpirító szettel. Csak be kell helyezni a fa kenyérszeleteket, lenyomni a kart és amikor elkészültek, kipattannak a friss, ropogós pirítósok úgy, mint az igaziak. Ahhoz, hogy minél változatosabb reggelit tudjon elkészíteni vele a gyermek, tartozik hozzá sajtszelet, tükörtojás, vaj, dzsem, méz és természetesen kés és tányér is. Minden csodás pasztellszínre festett fából.

little dutch konyha

Játékélmény a javából

Annak érdekében, hogy minél teljesebb legyen a játék, számos eszközzel felszerelt a konyha. Része a serpenyő, lábas, fedő, fakanál, tányérok, só- és borsszóró. A mosogató csaptelepe tekerhető, a sütő gombjai pedig kattogó hangot adnak ki, ha eltekeri a gyermek. A tágas polcokon elfér minden, amire szükség van a főzés és tálalás során.

A játékkonyhai kiegészítők között megtalálod a vágható, szeletelhető zöldségeket, gyümölcsöket is. Ezek az alapanyagok nélkülözhetetlenek egy kis kukta számára, szóval mindenképpen érdemes megvásárolni hozzá.

A modern fa teáskészlettel pedig hangulatos teadélutánokat lehet játszani a kis barátokkal vagy a babákkal, plüssökkel.

Kávézósarokkal kiegészítve további szerepjátékoknak ad lehetőséget a konyha. A tea- és kávéfőzővel felszerelt sarok segítségével igazi kis bisztró vagy kávéházi hangulat alakítható ki a gyerekszobában. A frissítők mellé croissant, muffin, macaron is kínálható.

Imádnivaló Little Dutch

A kedvelt Little Dutch márka játékai fából készülnek, és gyönyörű pasztellszínben pompáznak. 

A Little Dutch játékok nem csupán a gyerekszoba kedvencei, hanem gyönyörű kiegészítői, dekorációi is egyben, ami a letisztult formavilágnak és a kellemes lágy színeknek köszönhető. Csodásan mutatnak a játékpolcon, és öröm játszani velük. A kellemes, egymással harmonizáló színeknek köszönhetően tökéletesen variálhatók a fajátékok, kiegészítők. Nem csupán fejlesztő hatásúak, hanem a szépérzék kialakulásához is hozzájárulnak.

A prémiumminőségű fajátékok hosszú évekig megőrzik eredeti szépségüket. Tartósak és időtállók, ennek köszönhetően nemcsak a gyermekeid, de még az unokáid is tudnak velük játszani. Fedezd fel webáruházunkban a játékok széles palettáját, és szerezz örömet gyermekednek! Színesítsd meg a gyermekkorát a Little Dutch játékokkal!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.