Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Bemutatkozó - Horváthné Dr. Tajti Zsanett a Tündéri doktornéni

Horváthné Dr. Tajti Zsanett
Horváthné Dr. Tajti Zsanett
2022.02.23 20:28
Bemutatkozó - Horváthné Dr. Tajti Zsanett a Tündéri doktornéni

Kiskunfélegyházán születtem 1984-ben, majd az általános és középiskolai tanulmányaimat követően 2002-ben, idén 20 éve kerültem a napfény városába, Szegedre, az orvosi egyetemre. Mindig tudtam, hogy gyermekeket szeretnék gyógyítani, így a diploma után a szegedi Gyermekklinikán kezdtem dolgozni.

2013-ban gyermekgyógyászatból, majd 2016-ban gyermekintenzív terápiából szakvizsgáztam. 2015-től a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkatársa, majd 2021-től szakmai vezetője is vagyok. 2020-tól a gyermekgyógyászati tevékenységem mellett elkezdtem a bőrgyógyászat szakvizsgát, mely újabb hasznos ismeretekkel bővíti tudásomat.

Az orvosi munka mellett a karitatív tevékenység is rendkívül fontos szerepet tölt be az életemben. 2017-től a Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek szakmai program vezetője, majd 2019-től az Alapítvány kuratóriumi elnöke vagyok, melyen keresztül a szívemnek legkedvesebb, szegedi Gyermekintenzív Osztály fejlesztését és súlyos állapotú gyermekek megsegítését végezzük töretlenül.

A kisfiammal való várandósságom alatt, 2017-ben szembesültem azzal, hogy az édesanyáknak mekkora szüksége van az online orvosi tanácsadásra, így két éven keresztül egy zárt csoportban válaszoltam több, mint 20.000 csoporttag gyermekgyógyászati vonatkozású kérdéseire. Később, mivel már kollégáimat magam mellé gyűjtve sem boldogultunk a ránk nehezedő feladattal, egy weblapon folytattuk tovább működésünket, mely a mai napig hasznos segítséget nyújt a szülőknek szakmai tartalmaival, és kérdéseikre is gyors, hiteles választ kaphatnak (www.tunderidoktorneni.hu). Ennek köszönhetően jelöltek 2020-ban a FemCafe Inspiráló Nők gálájának Hétköznapi Hős kategóriájára, melyet a rendezvény különdíjával együtt volt szerencsém megnyerni és szélesebb körben bemutatkozni.

Orvosi munkám során a három legfontosabb dolognak az alázatosságot, a szorgalmat és a hitelességet tartom! Emellett kisfiam születése óta még jobban átérzem, hogy milyen anyaként megélni azt, ha bármi történik a szemünk fényével és mennyire fontos a szülőknek a kommunikáció és a korrekt, szakmai tájékoztatás.

Dr Tajti Zsanett

 

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.