Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

A babaagynemubolt.hu blogja

Elvarázsolják gyermekedet a csodás Little Dutch játékok

Little Dutch
Szűrés törlése
Máté
Máté
2021.10.18 10:07
Elvarázsolják gyermekedet a csodás Little Dutch játékok

Gyakran mondjuk, hogy a gyerekeknek egy feladatuk van: önfeledten játszani. Így fejlődnek a legjobban, így alakulnak ki a készségeik, a személyiségük. A Little Dutch játékok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek gyermekeink számára. 

Hasznos és időtálló eszközök ezek, amelyek kiváló ajándékok lehetnek bármely ünnep alkalmával. Pihe-puha babajátékok, készségfejlesztő fajátékok és mozgásra ösztönző eszközök - ezt kínálja a Little Dutch. Emellett pedig csodás textiltermékeikkel teszik széppé és praktikussá a babaszobát.

A legkisebbek játékai

 

A babák már néhány hetes korukban aktívan ismerkednek az őket körülvevő világgal. Nagyon fontos, hogy életkoruknak megfelelő ingerek érjék a piciket. Hagyjuk a túl élénk, hangosan zenélő, kemény műanyag játékokat. A Little Dutch puha, finom árnyalatokkal és anyagokkal várja a babákat. 

 

A kézi csörgővel a picik gyakorolhatják a fogást és a tudatos kézmozgást, hiszen diszkréten csörög a játékuk. A kiságyra akasztható plüssfigurákat sokáig nézegetik már a legkisebb babák is. A készségfejlesztő plüsskocka pedig minden oldalon meglepetést, új felfedezni valót rejt. Természetesen minden termék bababarát anyagból készült.

 

Little Dutch játékok nagyobb gyerekeknek

 

A már ülni, járni tudó gyerekek számára nagyon hasznos fajátékokat vásárolhatunk. Ezekkel a játékeszközökkel a gyerekek önfeledt időtöltés közben észrevétlenül fejleszthetőek. A montessori torony, az állatos építő vagy a puzzle bizony komoly szem-kéz koordinációt igényelnek. Emellett az arányok, a méretek és a színek is megtanulhatóak a Little Dutch játékaival. A készségfejlesztő kockán többek között formabedobó és gyöngyvezető is található. 

 

A fa járássegítő pedig építőkockákat is rejt magában, amelyek megfelelő elhelyezése ugyancsak figyelmet igényel. Emellett pedig a szerepjátékok kellékei is megtalálhatóak a kínálatban, amelyek a személyiségfejlődés szempontjából elengedhetetlenek. A fából készült orvosi táskától kezdve a szerelőpadon keresztül a babakonyha kellékekig készíti kiváló játékait a gyártó.

 

A játékokat tárolnunk is kell

 

A baba- és gyerekszobában nem csupán a játékokat kell rendszerezetten tárolnunk. Számos olyan eszközt kell mindig kéznél tartanunk, mint a pelenka vagy a popsitörlő. A Little Dutch gondolt ezekre a praktikus kellékekre is, így számos textiltárolóval várja a szülőket. Vásárolhatunk doboz formájú tárolókat, kifinomult mintákkal, ahogy a gyártótól megszokhattuk. 

 

Választhatunk formára alakított nedvestörlő-adagolókat is, amelyeket akár a pelenkázótáskában is magunkkal vihetünk. A pelenkatartó neszesszerek segítenek abban, hogy mindenhol a kezünk ügyében legyenek a pelusok. Ugyanilyen praktikusak a babaápolási szerek számára gyártott, cipzározható neszesszerek. Ezek a tárolók utazáskor, séta közben vagy a játszótéren is nagy segítséget jelentenek a szülőknek. Érdemes a további Little Dutch textiltermékeket is végigböngészni, nagyon meggyőző a kínálat.

 

Little Dutch futóbiciklik örökmozgóknak

 

Az aktív mozgás ugyanolyan fontos a gyerekek életében, mint a finommotorika fejlesztése a játékokkal. Épp ezért a kültéri időtöltésre is gondolt a Little Dutch. Stílusos futóbiciklijeiken a két-hároméves gyerekek önfeledten tapasztalhatják meg az egyensúlyozást. 

 

Ez nem csak a pedálos bringa használatakor lesz fontos. Az egészséges egyensúlyfejlődés hozzájárul a megfelelő tanulási és szociális képességek kialakulásához is. Ezt fejleszti a futóbicikli. 

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.