Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

KateHaa termékek

A KateHaa termékcsalád egy olyan családi vállalkozás által jött létre, ahol értékelik a természetes anyagokat, melyekből inspiráló klasszikus játékok készülnek, elegáns, modern dizájnnal, miközben kombinálják a játékot a tanulással. A gyártó rajong a kiváló minőségű, fenntartható anyagokból származó fajátékokért, épp ezért a KateHaa termékek egyszerre kreatívan kialakítottak és környezetbarátak. Kétségtelen, hogy a játékaik formatervezése és innovációja a siker kulcsa. Fontos küldetésük, hogy mindig új, kimagasló minőségű alapanyagokat keressenek és felfedezzék a technológiai fejlődés adta fejlesztési lehetőségeket. A termékek rövid időn belül nagy sikereket értek el világszerte, így nem meglepő, hogy mára már a gyártás egy részét precíziós gépek segítik, ezzel is garantálva, hogy a termékek különböző elemei pontosan és biztonságosan illeszkedjenek egymáshoz.

A KateHaa Egyensúly pallók, Waldorf hinta-rámpa szettek, Activity kocka-mászóka szettek, Activity háromszögek és Játékházak a gyerekek energiájának levezetésére és mozgáskoordinációs fejlesztésükért kerültek tökéletesítésre, a piacon elérhető legmagasabb minőségű alapanyagokból és a legszigorúbb biztonsági tanúsítványoknak megfelelve. Ez egy olyan fejlesztő eszköztár, melyet a gyerekek szeretnek és amelyben a szülők nyugodt szívvel megbíznak.

A termékek gyártását a gyerekek ihlették, melyek készítése során a gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ötvözze az esztétikus dizájnt, a funkcionalitást és a biztonságos játékkörnyezetet. Természetes, letisztult, visszafogott, pasztell és élénk színeik azonnal felkeltik a gyerekek figyelmét. Több szinten fejlesztik a gyerkőcök mozgásfejlődését, mely által valódi játék a tanulás. A termékcsalád azért lopta be magát olyan gyorsan sok szülő és gyermek szívébe, mert hosszú évekig meg tudja őrizni prémium minőségét, így garantáltan éveken át tudnak vele játszani a gyerekek.FEJLESZTŐ HATÁS

A KateHaa termékek igazán sokoldalú felfedező fejlesztő játékok, melyek egyszerre mozgatják a gyerekek fantáziáját és nyújtanak újfajta mozgásélményt, hiszen lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy szabadon mászhassanak, mozoghassanak és építhessenek, mind ezt úgy, hogy közben fejlődnek a koordinációs és fizikai képességeik. Mind a pallók, hinta-rámpa szettek, mászóka-kocka szettek, háromszög szettek és a játékház nagyszerű játékok totyogósoknak, kis vagy nagy gyereknek, hiszen javítják a nagymotorikus mozgást, teret adnak a nyíltvégű játékoknak és segítenek fejleszteni a gyorsaságot, az egyensúlyozást és az erőt. A termékcsalád izgalmas, ötletes, innovatív és örömteli játékokból áll, melyek segítik a gyerekek különféle mozgáskoordinációs képességeit, erejük és egyensúlyuk fejlesztését, ezen kívül biztonságos módon felszabadítják a gyerekek határtalan energiáját, kreativitását és képzelőerőjét. Sokoldalúságuk miatt lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját ötletes játék forgatókönyvet alkothassanak.

BIZTONSÁG ÉS MINŐSÉG

Egyedileg, kézzel készített termékcsalád, mely már a tervezéstől a kivitelezésen át kivételes körültekintéssel készül, hogy mosolyt csalhasson leendő használóik arcára és strapabíró, hosszantartó játékuk lehessen. A körültekintő anyagválasztásnak és a kimagasló alapanyag megmunkálásnak 3 köszönhetően a felhasznált fa és más anyagok használata biztonságos és nincs káros hatásuk a gyerekek egészségére. Minden termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-8). Az elemek prémium minőségű vízbázisú lakkal és festékkel kezeltek, melyek környezetre és egészségre nem károsak. A felhasznált fa alapanyag 15 mm-es balti nyírből készült rétegelt lemez, mely FSC és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékeket beltéri használatra tervezték, de óvatos használat mellett kültéren is használhatóak.

A termékfejlesztés minden szakaszában pontos alapanyag, tervezési és technológiai számítás szükséges, mely egy szigorúan kialakított szakmai lépésekből álló dokumentációt követ. Ezt az ismételt eljárást követve biztosítja a gyártó a biztonságos és 100%-os minőségű termékek nagy mennyiségben való előállítását. Mindezek ellenére mégis fontos megemlíteni, hogy a játékok használata közben felnőtt jelenléte javallott!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.