Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
990 Ft - 200 001 Ft

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Nincs ötleted, mit ajándékozz a várandós barátnődnek? Úgy gondolod, hogy már mindent megvásárolt, mégis szeretnél alkalomhoz illő meglepetést? Válaszd webáruházunk ajándékutalványát! Nem kell hosszasan tépelődnöd a színeken, a méreteken, egy kattintás az egész!

 

Többféle értékben vásárolhatod meg az ajándékutalványokat, de te is meghatározhatod, hogy mekkora összeggel szeretnéd feltölteni. Praktikus és szívből jövő ajándék, melyet minden alkalommal szívesen fogadnak a szülők. Sokkal jobb, mint az elméretezett babaruha vagy a harmadik ugyanolyan plüssfigura.


11termék
11termék111

A barátnőd babaváró bulijára

 

Egyre nagyobb divatja van Magyarországon is a babaváró buliknak. Sokszor itt derül ki, hogy milyen nemű gyermeket vár a család. Nem könnyű olyan bébiajándékot vásárolni, ami hasznos, tetszik az anyukának, és nincs még otthon belőle. Éppen ezért kiváló meglepetés lehet ilyen alkalmakra az ajándékutalvány. 

 

A rajta lévő összeget a szülők olyan babaholmik vásárlására fordítják, amire tényleg szükségük van. Hidd el, hálásak lesznek, amiért nem kell feszengve mosolyogni a zenélős játék vagy az ötödik cumisüveg láttán. Ráadásul ha valóban csak a bababulin derül ki, hogy kislány vagy fiú érkezik-e, nem tudsz melléfogni az ajándékutalvánnyal. 

 

Céges búcsúajándékként

 

Ha a kolléganőd lassan szülési szabadságra megy, közeleg a búcsúztató ideje. A legtöbb kollektíva ilyenkor összefog és közösen vásárolnak a születendő baba számára ajándékot. Ebben az esetben is nagyon hasznos egy szabadon felhasználható ajándékutalvány.

 

Nem mindig ismerjük olyan jól a munkatársainkat, hogy tudjuk, mi az, amire valóban szükségük van. Érdemes a választást az édesanyára bízni, így biztosan örömet okozunk neki. Az is előfordulhat, hogy a nagyobb értékű babaholmi árához éppen a búcsúzó munkatársak ajándékutalványa hiányzott. Így biztosan jó szívvel fog ránk gondolni a kismama az otthon töltött időszak alatt is.

 

Ha megszületett a baba

 

Amikor babalátogatóba megyünk, sokszor okoz fejtörést, hogy milyen meglepetéssel készüljünk a picinek. Ha újszülötthöz megyünk, akkor is hajlamosak vagyunk olyan ajándékot vásárolni, amely nem célszerű. Ezekben a hetekben általában a babaruháké, az ápolási eszközöké a főszerep. Azonban valljuk be, nem könnyű megfelelő méretű vagy fazonú babaruhát vásárolni. 

 

Azt sem mindig tudjuk, milyen termékeket használnak szívesen a szülők. Éppen ezért a legnagyobb segítség az anyukáknak, ha ajándékutalványt kapnak. Azt vásárolhatnak a babának vagy épp maguknak, amire igazán szükségük van. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy az ajándékunk ott porosodik majd valamelyik fiók mélyén. 

 

Ajándékutalvány keresztelőre is

 

Minden, kisbabával kapcsolatos ünnepi alkalomkor megszokott az ajándékozás. Így van ez a keresztelők alkalmával is. Ekkor is bátran ajándékozhatunk ajándékutalványt, webáruházunk babatextiljei közül örömmel válogat majd az anyuka. A kínálatunkban szereplő sokszínű minta- és fazonvilágból ő maga tud leginkább választani. Ő tudja, hogy milyen anyagok, színek illenek a babaszobába. Ő ismeri a kiságy és a pelenkázó méreteit és a saját ízlését is. 

 

Annál is inkább célszerű rábízni az ajándék választását, mert előfordulhat, hogy valamire érzékeny a baba. Bár textiltermékeink mind bababarát anyagból készülnek, előfordulhat, hogy odafigyelést igényel a választás. Rendelj tőlünk ajándékutalványt, bármilyen alkalomról legyen szó! Te döntöd el, milyen értékben állítsuk ki az utalványt, amelyet az ajándékozott a termékeinkből levásárolhat.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.