Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Swim Essentials

Sok szülő szembesül a kihívással, hogy biztonságos, ugyanakkor szórakoztató fürdőjátékokat találjon gyermekei számára. Mint egy olyan szülő, aki évek óta kutatja a vízi játékok világát, tudom, milyen fontos a minőség és a biztonság. A Swim Essentials márka éppen ezt kínálja: kiváló minőségű, biztonságos és stílusos fürdőjátékokat, amelyek garantálják a gyerekek vízparti szórakozását.

A Swim Essentials termékei tervezésükben egyedülállóak, mindig az aktuális trendeket követik. Tudtad, hogy egy felfújható medence vagy egy úszógumi nemcsak biztonságot nyújthat, de a gyermek élményét is jelentősen megemelheti? Folytasd az olvasást, hogy felfedezd...

Merülj el velünk!

Legfontosabb tudnivalók

 • A Swim Essentials márkája élénk színekkel és játékos mintákkal készült biztonságos és stílusos fürdőjátékokat kínál gyerekeknek.
 • Különböző termékeik, mint felfújható medencék, úszógumik, és búvár játékok, a vízben való játékot izgalmasabbá teszik, miközben a biztonságot is előtérbe helyezik.
 • Az úszómellények és karúszók segítenek a gyerekeknek biztonságban érezni magukat a vízben, megtanulni az úszás alapjait, és növelni az önbizalmukat.
 • A Swim Essentials termékei nemcsak a gyerekek számára nyújtanak mókát és biztonságot a vízben, hanem hozzájárulnak a családok közös nyári élményeihez is.
 • Minőségük és dizájnjaik révén hosszú távú örömforrást nyújtanak mind a gyerekeknek, mind a szülőknek a nyaralások és strandolások során.

Ismerd meg a Swim Essentials márkát!

 

Swim Essentials a víz szeretetét ünnepli minden termékével. Olyan fürdőjátékokat és vízi kiegészítőket kínálnak, amelyek nem csak szórakoztatóak, de biztonságosak is a gyerekek számára.

Babaagynemubolt.hu-n megtalálható a teljes kínálat, többek között gyerek úszógumik, felfújható medencék és gyermek karúszók. Ezek a termékek nemcsak a vízben való játékot teszik izgalmassá, hanem a biztonságot is előtérbe helyezik.

A Swim Essentials olyan dizájnokat alkot, amelyek magukhoz vonzzák a figyelmet – élénk színek és játékos minták jellemzik őket. Legyen szó strandlabdáról, felfújható matracról vagy baba úszógumiról, minden termékük arra inspirálja a családokat, hogy több időt töltsenek együtt a víz partján.

Minőség és stílus találkozik itt, garantálva, hogy minden nyári nap felejthetetlen élményekkel teljen.

Design és biztonság a legkisebbek számára is

A Swim Essentials márkánál mindent megteszünk, hogy a legkisebbek is biztonságban érezzék magukat a vízben. Színes, izgalmas dizájnokkal és kiemelkedő biztonsági funkciókkal várjuk a családokat, hogy együtt fedezzék fel az úszás örömét.

 

Felfújható játékok (medencék, strandlabdák, matracok, úszógumik)

 

Swim Essentials fürdőjátékok minden korosztálynak szórakozást garantálnak a vízben. Kiváló minőségű, biztonságos és stílusos termékekkel várjuk.

 

 1. Felfújható medencék - Könnyen telepíthetőek és tárolhatóak. Ideálisak kisebb kertekbe vagy teraszokra. Gyerekeknek valóságos vízi paradicsomot varázsolnak.
 2. Strandlabdák - Színes és élénk dizájnú labdák, melyek nélkülözhetetlenek egy strandolás során. Rugalmasságukkal és könnyedségükkel minden játékot izgalmasabbá tesznek.
 3. Matracok - Úszóágyak és óriás felfújható matracok, tökéletesen alkalmasak napozásra a vízen. Némelyik modell pohártartókkal is rendelkezik, így italodat is magaddal viheted.
 4. Úszógumik - A gyerek medencében való biztonságos mozgáshoz elengedhetetlenek. Vicces formákban és mintákban kaphatók, amik még vonzóbbá teszik az úszást a kicsik számára.
 5. Interaktív felfújható játékok - Spriccelő funkciókkal ellátott strandjátékok, melyek hűsítő szórakozást nyújtanak a legmelegebb napokon is.
 6. Búvár játékok - Homokozó szettekkel kombinált búvárkészletek teszik lehetővé az alatti világ felfedezését izgalmas módon.

Színvonalas anyaghasználattal és tartós kialakítással a Swim Essentials játékok nemcsak biztonságos választást jelentenek, hanem hosszan tartó örömforrást is nyújtanak az egész családnak a nyaralás során.

 

 

Interaktív játékok (homokozó szettek és búvár játékok)

 

Ismerd meg a Swim Essentials márkát! Kínálata tökéletes választás gyerekek számára, akik szeretnek a vízben játszani. Itt van néhány interaktív játék, ami garantáltan felpezsdíti a nyarat.

**Homokozó szettek**

 

 • A homokozó készletek minden gyerek kedvencei. Tartalmaznak vödröt, lapátot, és formákat, amikkel különféle alakzatokat készíthetnek a homokban.
 • Kiváló minőségű anyagból készülnek, biztonságosak még a legkisebbek számára is.
 • Fejlesztik a finommotoros készségeket és a kreativitást.

 

**Búvár játékok**

 

 • A búvár játékokkal izgalmas kincskeresésre indulhatnak a gyerekek a medence mélyén.
 • Többféle forma és szín áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.
 • Segítik a víz alatti úszás és merülés technikájának fejlesztését.

 

Ezek az interaktív játékok nem csak szórakoztatóak, de fejlesztő hatásuk is van. A homokozó szettekkel megismerkedhetnek az építkezés alapjaival, míg a búvár játékokkal javíthatják úszási képességüket. Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik értékes időt szeretnének tölteni gyermekeikkel miközben jól is érzik magukat.

Melyek a legnépszerűbb Swim Essentials termékek?

Swim Essentials márka termékei között sok a sláger. Mindenki megtalálja a magának valót, legyen szó pihenésről vagy játékról.

 

Úszógumik

 

Úszógumik kulcsfontosságúak a vízben való biztonságos játékhoz, különösen a kicsik számára. Ezek a felfújható segédeszközök nem csak védelmet nyújtanak, de a gyerekek számára is izgalmas színekkel és formákkal érkeznek, mint például kedvenc állatfigurák vagy mesehősök.

Könnyű használatuk és hordozhatóságuk miatt tökéletes társak a strandoláshoz vagy a medencés kikapcsolódáshoz.

Biztosítanak egy kényelmes és biztonságos módot az úszás elsajátítására, miközben a szülők is nyugodtabbak lehetnek tudva, hogy gyermekük jól van védve. A választékban megtalálhatók egyszerű karúszóktól kezdve a teljes testet körülölelő úszógumikig különböző méretben és designban.

Ezzel a tudatos választással nemcsak a biztonságot, hanem a mókát is garantáljuk a víz szerelmeseinek. Most pedig nézzük meg, milyen felfújható medencék állnak rendelkezésre..

 

Felfújható medencék

 

A vízi játékok mellett a felfújható medencék is óriási szerepet játszanak a nyári szórakozásban. Ezek a gyerek medencék tökéletes választást jelentenek a forró nyári napokon, amikor a kicsik hűsölni szeretnének saját kertjükben.

Könnyen telepíthetők és tárolhatók, így nem kell aggódni a téli hónapokban sem. A Swim Essentials felfújható medencéi nem csak biztonságosak, hanem stílusos designnal is rendelkeznek, amelyek minden kertben jól mutatnak.

Válassz olyan medencét, ami illeszkedik a gyermeked igényeihez és az otthonodhoz. Akár egy egyszerű, de színes medencét keresel, akár valamit, amiben spriccelő funkció is van, a választás hatalmas.

Ezek a medencék nem csak hűsítik a gyerekeket, hanem fejlesztik a vízzel való interakciójukat is, miközben játszanak és élvezik a nyarat.

 

Gyermek úszómellények

 

Miután beszélgettünk a felfújható medencékről, fordítsuk figyelmünket egy másik alapvető elemre, a gyermek úszómellényekre. Ezek segítik a kicsiket abban, hogy biztonságban érezzék magukat a vízben, miközben megtanulják az úszás alapjait.

Minden szülő prioritása a gyermek biztonsága, ezért fontos, hogy olyan úszómellényt válasszanak, amely megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak. A Swim Essentials márkájú úszómellények nemcsak hogy biztonságosak, de stílusos designnal is rendelkeznek.

Így a gyerekek nem csak jól érzik magukat a vízben, de jól is néznek ki.

Az úszómellény kiválasztása közben érdemes figyelembe venni a gyermek korát és úszási képességét. A Swim Essentials különböző méretű és felhajtóerővel rendelkező mellényeket kínál, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Ezek a mellények kiváló minőségű anyagokból készülnek, így garantálva a tartósságot és kényelmet. A gyermek úszómellény egy olyan befektetés, amely hozzájárul gyermeke vízi biztonságához és önbizalmának növekedéséhez.

 

Gyermek karúszók

 

Gyermek karúszók kiváló segítséget nyújtanak a vízzel való első ismerkedés során. Biztosítják a kisgyermekek biztonságát, miközben élvezik a víz játékos oldalát.

Ezek a felfújható eszközök könnyen kezelhetők, és gyorsan fel tudják kelteni a gyerekek érdeklődését. A színes, vidám minták még vonzóbbá teszik őket a kicsik számára.

Ezek az úszóeszközök nem csak biztonságosak, de hozzájárulnak a gyerekek önbizalmának növeléséhez is. Megtanulják kontrollálni a mozgásukat a vízben, ami fontos lépés az úszás megtanulása felé.

A Swim Essentials karúszói megfelelő támaszt nyújtanak, így a szülők nyugodtak lehetnek, amíg gyermekük felfedezi a strand vagy gyerek medence örömeit.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi számít alapvetőnek a strandon?

A strand alapvetői közé tartoznak a strandlabda, a felfújható spriccelő strandjáték, és persze, ne feledkezzünk meg a napvédőkről sem! Ezekkel felszerelkezve garantált a jó hangulat és a védelem a nap káros sugarai ellen.

2. Milyen játékokat vigyünk magunkkal a strandra?

A strandlabda és a felfújható spriccelő strandjáték mindig nagy sikert arat. Ezek nem csak szórakoztatóak, de segítenek abban is, hogy aktívan töltsük az időnket a vízparton. Plusz, remek módja az összhang megtalálásának családtagokkal és barátokkal.

3. Hogyan válasszuk ki a tökéletes strandlabdát?

Keressünk olyan strandlabdát, ami nem csak színes és vidám, de strapabíró is. Fontos, hogy jól bírja az erős napsütést és a sósvizet is. Egy jó labda hosszú távon is társunk lehet a vízparti játékok során.

4. Miért fontosak a felfújható játékok a strandon?

A felfújható spriccelő strandjátékok nemcsak hogy felpezsdítik a hangulatot, de segítenek abban is, hogy frissítő módon hűtsük le magunkat a forró nyári napokon. Ráadásul, egyszerűen szállíthatóak és tárolhatóak, így nem jelentenek gondot, amikor a strandra indulunk.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.