Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
690 Ft - 71 991 Ft
Életkor szerint
Készség szerint

Little Dutch játékok

Üdvözlünk a Little Dutch játékok csodálatos világában! Itt minden gyermek és szülő megtalálhatja azokat a varázslatos játékokat, amik szórakoztatják és fejlesztik a kicsiket. A Little Dutch márkanév garancia a minőségre, kreativitásra és a gyermeki képzelet szárnyalására.

Gyönyörű Design

A Little Dutch játékok a design és a minőség tökéletes kombinációját nyújtják. Minden termékük gondosan megtervezett, figyelembe véve a gyerekek igényeit és az esztétikai szempontokat. Színpompás színek, apró részletek és különleges minták jellemzik ezeket a játékokat. A Little Dutch csapat minden bizonnyal elvarázsolja Önt és gyermekét.


382termék
 

Kreativitás Fejlesztése

A Little Dutch játékok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy bontakoztassák ki kreativitásukat és képzelőerejüket. A színes és interaktív játékok segítenek fejleszteni a finommotoros képességeket, a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Legyen szó építőkockákról, puzzle-ről vagy művészeti eszközökről, a Little Dutch mindig újra és újra meglepi a gyerekeket, hogy felfedezhessék és kibontakoztathassák tehetségüket.

Kiváló Minőség

A Little Dutch csapatával nem kell aggódnia a minőség miatt. Minden játékuk a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, és biztonságos anyagokból készül. Ez garantálja a hosszú távú játékélményt és a szülők nyugalmát.

Gyermekbarát Anyagok

A Little Dutch játékok környezetbarát anyagokból készülnek, amelyek megfelelnek az EU biztonsági előírásainak. A gyerekek biztonsága és egészsége mindig az első helyen áll a Little Dutch számára. Így Ön is nyugodt lehet, hogy a kisgyermekének csak a legjobbat adja.

Gyakori Kérdések

1. A Little Dutch játékok milyen korosztálynak ajánlottak? A Little Dutch játékok széles választékban kaphatók, és különböző korosztályoknak szólnak. Az újszülöttek és kisgyermekek számára puhább plüss játékok és érzékszervi játékok elérhetőek, míg az idősebbeknek építőkészletek és logikai játékok is találhatók a kínálatban.

2. Milyen anyagokból készülnek a Little Dutch játékok? A Little Dutch játékok kizárólag biztonságos és környezetbarát anyagokból készülnek. A fa játékokat fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa alapanyagokból állítják elő, míg a textíliák 100% pamutból készülnek.

3. Hogyan tisztíthatók a Little Dutch játékok? A legtöbb Little Dutch játék könnyen tisztítható. Általában elegendő egy enyhe szappanos vízzel vagy tisztítókendővel áttörölni őket. Az adott termékhez tartozó tisztítási utasításokat mindig érdemes átolvasni.

4. Milyen fejlesztési területeket támogatnak a Little Dutch játékok? A Little Dutch játékok támogatják a finommotoros képességek fejlesztését, a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a kreativitást.

5. Mennyire biztonságosak a Little Dutch játékok? A Little Dutch játékokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az EU biztonsági előírásainak, és a legmagasabb minőségi követelményeknek feleljenek meg. A kisgyermekek számára készült játékoknál különös figyelmet fordítanak a biztonságra, és az anyagok kiválasztásánál is az egészség a fő szempont.

 

“little

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.