Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 784 Ft - 59 500 Ft
Kollekció

Schleich játékok

A Schleich játékok világa izgalmas kalandokra hívja a gyerekeket. A babaagynemubolt.hu webáruházban széles választékot találhatunk e kiváló minőségű, részletgazdag játékokból. Ezek a termékek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásuk is van, segítve a gyerekek képzeletének, finommotorikus készségeinek és kreativitásának fejlődését.

Schleich játékok: Miért különlegesek?

A Schleich játékok különlegessége a részletességben és a valósághűségben rejlik. Minden figura gondosan megtervezett és kézzel festett, így garantálva a magas minőséget. A gyűjthető figurák és készletek széles skálája lehetővé teszi, hogy minden gyermek megtalálja a számára leginkább vonzó témát, legyen szó állatokról, dinoszauruszokról vagy mesebeli lényekről.


191termék
 

Rendelés a babaágyneműbolt webáruházból: Egyszerű és biztonságos

A babaagynemubolt.hu webáruház felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen rendelhessünk. A biztonságos fizetési lehetőségek és a megbízható szállítás biztosítják, hogy a választott játékok probléma nélkül eljussanak otthonunkba.

Fejlesztő hatás: Miért jó választás a schleich?

A Schleich játékok nemcsak szórakoztatnak, hanem fejlesztik is a gyerekek képességeit. A különböző témájú figurák és készletek segítenek a gyerekeknek megérteni a világot, fejlesztik az empatikus készségeket és ösztönzik a kreatív játékot.

Választék

A babaagynemubolt.hu webáruházban a Schleich játékok széles választékát találjuk. Legyen szó klasszikus farm állatokról, vadon élő állatokról vagy mesebeli lényekről, minden gyermek megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Biztonság és minőség: A Schleich elkötelezettsége

A Schleich játékok biztonságosak és tartósak. A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagok használatára és a biztonsági előírások betartására, így a szülők nyugodtan választhatják ezeket a termékeket gyermekeik számára.

Miért érdemes a babaágyneműboltból rendelni?

A babaagynemubolt.hu webáruház kínálata, a Schleich játékok széles választéka, a könnyű rendelési folyamat és a biztonságos szállítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a webáruház kiváló választás legyen minden szülő számára, aki minőségi és fejlesztő játékokat keres gyermekének. A Schleich játékokkal a gyerekek nemcsak jól szórakoznak, hanem tanulnak és fejlődnek is játék közben.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.