Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Babaágyneműk és kiegészítők

Babaágyneműk és kiegészítők

Hogyan lehet tökéletes egy babaszoba? Mitől lesz olyan szép, harmonikus hely, ahol a kicsi és Ti is megnyugodhattok? Nos, nem is gondolnánk, de nagyon sok múlik a szoba berendezésén, továbbá a színeken és mintákon. Az igazán hangulatos és szép babaszobákban a babaágyneműk és kiegészítők egymással tökéletes harmóniában vannak. Ez megnyilvánulhat abban, hogy ugyanaz a minta több helyen is megjelenik az ágyneműben és a babaszoba kiegészítőiben, de akár abban is, hogy mindent ugyanabból a néhány színből választotok ki.

Budapesti üzletünkből minden fontos babaholmit beszerezhettek, de akár házhoz is rendelhettek mindent!

Mire figyelj válogatás közben?

Rengeteg lehetőség áll előtted babaágyneműk és kiegészítők terén is. Nem mindegy azonban, mit választasz, hiszen szemetek fényének bőre sajnos nagyon-nagyon érzékeny. Szinte bármi kiütéseket, irritációkat okozhat rajta. Éppen ezért fontos, hogy amely babatextilt kiválasztod, az legyen jó minőségű. A legkönnyebb, ha ellenőrzöd, hogy a terméknek van-e ÖKO-TEX bizonyítványa. Ez az, ami biztosít téged arról, hogy a babatextil, amit nézegetsz, nem fog irritációt okozni a gyerkőcnek.

 

Mi nagyon odafigyelünk arra, hogy minden termékünk bababarát legyen. Természetesen mind közül a legfontosabb, hogy a babaágyba és a pelenkázó környékére ne kerüljön semmiféle ártalmas, kellemetlenségeket okozó anyag. A sokféle szín, minta, anyag közül persze nehéz választani, így szeretnénk segítő kezet nyújtani!

 

Hogyan válassz a babaágyneműk és kiegészítők közül?

 

Egy babaszoba berendezése minden szülő számára egy hosszú folyamat. Nem szabad ezt elkapkodni, hiszen a végeredménnyel sokáig körül lesztek véve. Éppen ezért hagyjatok időt magatoknak, készítsetek listát azokról a dolgokról, amiket mindenképp be szeretnétek szerezni a kicsi szobájába. Ha ez megvan, akkor elkezdhettek nézelődni a különböző stílusok, minták és színek között.

 

Merjetek elrugaszkodni a megszokott színektől! Már nem muszáj minden kislány szobájának rózsaszínben, minden kisfiú szobájának pedig kékben úsznia! A barna, a krém, a bézs, a világoskék és a zöld, esetleg a sárga könnyen kombinálhatók az előbb említett alapszínekkel. Ha egy helyett kettő árnyalatot használtatok a szobában, az eredmény monokromitás nélkül lehet harmonikus. 

 

Jó ötlet lehet a puha babaágyneműt és a kiegészítőket úgy kiválasztani, hogy a kiságyba és a pelenkázóra ugyanazt a mintát és színt teszed, míg a függönyök, a rácsvédő, a baldachin, a falak színe ezekkel harmonizál. Egy teljesen kék ágyneműhöz és pelenkázóhoz, amiről macik vagy egyéb kedves állatok néznek vissza, a világos pasztellkék vagy zöld falak passzolnak, esetleg a fehér, ami mindig mindenhez tökéletesen illik.

 

Mire lesz szükségetek a babaszobában?

 

  • Babaágynemű
  • Lepedő, matracvédő és matrac
  • Paplan, takaró, párna
  • Praktikus rácsvédő és falvédő
  • Babatámasz és elfordulásgátló
  • Baldachin
  • Hálózsák
  • Pólya
  • Tárolók, szennyestartó
  • Szundikendők, textiljátékok

 

Ezekre biztosan szükséged lesz a kicsi körül, hiszen mindegyik fontos szerepet tölt majd be a mindennapjaid során.

 

Ha valamit nem találsz a megfelelő méretben, ne habozz írni nekünk! Széles méterárukészlettel rendelkezünk, szívesen segítünk mindenben. Ha megtetszik valami az oldalunkról, megrendelheted, de akár el is jöhetsz a budapesti üzletünkbe, hogy megfogd az anyagot, vagy ha szeretnéd kikérni személyesen a véleményünket.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.