Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 289 Ft - 13 991 Ft
Ajánlott korosztály
Életkor szerint
Készség szerint

Banana Panda fejlesztőjátékok

A Banana Panda egy gyermekjátékokra és oktatóeszközökre specializálódott márka. Céljuk, hogy minőségi, szórakoztató és tanulságos termékeket kínáljanak a gyerekek számára, amelyek segítenek fejleszteni a kreativitást, a képességeket és a tudást. A Banana Panda termékek között megtalálhatóak kirakós játékok, kártyajátékok, fejlesztő játékok és egyéb oktatóeszközök is, melyeket úgy terveztek, hogy ösztönözzék a gyermekek kíváncsiságát és felfedező kedvét.


19termék
Banana Panda Farm párosító puzzle
Életkor szerint:
2 éves kortól
Készség szerint:
Mozgáskoordináció, Színek és formák, Koncentráció, Motorikus képességek
Raktáron
7990
7 990 Ft
Banana Panda Dinoszaurusz puzzle
Életkor szerint:
3 éves kortól
Készség szerint:
Mozgáskoordináció, Színek és formák, Koncentráció, Motorikus képességek
Raktáron
7990
7 990 Ft
 

A Banana Panda termékei általában a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

  1. Magas minőségű anyagok: A termékekben használt anyagok és a kivitelezés minősége kiemelkedő. A Banana Panda biztosítja, hogy a termékek biztonságosak és tartósak legyenek a gyerekek számára.

  2. Oktatási érték: A Banana Panda játékok és eszközök célja, hogy elősegítsék a gyermekek kognitív, motoros és szociális képességeinek fejlődését. A termékek úgy vannak kialakítva, hogy a gyerekek szórakozva tanuljanak.

  3. Gyermekbarát design: A Banana Panda termékek színesek és vonzóak a gyerekek számára. A design olyan, hogy a gyerekek könnyen kezelhessék és élvezzék a játékot.

  4. Sokszínűség: A Banana Panda termékek széles választékban érhetők el, így minden korosztály számára kínálnak megfelelő és érdekes termékeket.

Összességében a Banana Panda márka arra törekszik, hogy ösztönözze a gyermekek fantáziáját, kreativitását és tanulási vágyát a szórakoztató és oktató játékok és eszközök segítségével.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.