Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
990 Ft - 2 490 Ft

Fa betűk és fali díszek

Ragasztható fabetűk és fali díszek

A kismamák már a baba születése előtt sok időt szentelnek a gyerekszoba berendezésének. Egy harmonikusan berendezett bababirodalomban te is jól érzed magad, és a gyermeked is nyugodt és boldog. Igazán egyedivé varázsolhatod a gyerekszobát felragasztható fabetűkkel. A termékek hátoldalán erős kétoldalú ragasztó található mely segítségével tudod rögzíteni.

A szivárvány minden színében megrendelheted tőlünk a teljes magyar ábécét. Válassz egyszínű vagy akár teljesen különböző árnyalatú betűket, és díszítsd fel gyermeked számára a szobáját. A vidám, színes feliratokat és figurákat imádni fogják a gyerekek, és segíti őket a betűkkel való ismerkedésben is.

Választható színek:

 

 


7termék17
Fa betű
Ekkor szállítjuk:
7-10 munkanap

Fa betű

Rendelhető
990
990 Ft

Bababarát anyagok - ragasztható fabetűk

 

A ragasztható fabetűinket kőrisfából készíti a gyártó. A festékek, amelyeket használ, káros anyagoktól mentesek. A betűk tehát teljes mértékben gyerekbarát anyagösszetételűek, nem jelent gondot, ha a babák a szájukba veszik őket. Nem oldódnak ki belőlük egészségre ártalmas vegyületek folyadék hatására sem.

 

A felragasztható fabetűk huszonhárom színben várnak rád és a gyermekedre. Minden betű kézi festéssel készül, a legnagyobb gondossággal. A kézműves technológiának köszönhetően előfordulhat, hogy utánrendeléskor az azonos színkódú betűk árnyalata eltér. A betűink nyolc centiméter magasak, vastagságuk pedig százkilencven milliméter. A szélességük attól függ, hogy melyik betűről van szó.

 

A fabetűk rögzítése kétoldalú ragasztó segítségével történik. Ezt a gyártó praktikusan előre elhelyezi a betűkön, így neked már csak dekorálnod és gyönyörködnöd kell.

 

Ezért válaszd a fát

 

Számos más anyagból kaphatóak falra ragasztható betűk. Műanyagból, kemény szivacsból, dekorgumiból. Azonban minél természetesebb anyagokat használunk a babatermékekhez, annál jobb. 

 

A gyerekek nagyon találékonyak, ha valamit meg akarnak szerezni. A fabetűkből nem tudnak kiharapni darabokat, így nincs fulladásveszély. A műanyagokból a kicsik nyálának hatására kioldódhatnak az összetevők. Ezek sok esetben károsak. Az általunk forgalmazott fabetűk biztonságosak a gyerekekre nézve.

 

Névre szóló gyerekszoba

 

Az utóbbi években népszerű lett a gyerekszobák falán elhelyezni a születendő kisbaba nevét. Nem véletlen, hiszen a szülőknek is szívmelengető látvány, hogy legdrágább kincsük neve díszíti a szobát. Ezt a felragasztható fabetűinkkel nagyon szépen megvalósíthatod. Ragaszd gyermeked nevét a kiságy vagy épp a pelenkázó fölé. 

 

Széles színválasztékunknak köszönhetően minden babaszobához megtalálhatod a hozzá legjobban illő árnyalatokat. Ha még izgalmasabb dekorációt szeretnél, válogass össze különböző színű betűket. 

 

Nem csak kisbabák, nagyobb gyerekek számára is jó választás a felragasztható betű. Minden gyerek büszkén olvassa majd saját nevét a saját szobájának ajtaján. Mivel a betűink egyszínűek és nem mintásak, nem tűnnek majd túl babásnak a későbbiekben sem. A nagytestvérek különösen örülnek majd neki, ha mindenki számára világos lesz, hogy melyik az ő szobájuk. 

 

Bevezetés a betűk birodalmába

 

Nem csak a gyerekek nevét ragaszthatjuk fel a falra a színes fabetűkből. Már az óvodások is érdeklődnek a betűk, az olvasás iránt. Könnyítsd meg érdeklődő gyermeked dolgát! Ragaszd fel a fabetűket a szobája falára, így játszva ismerheti meg a magyar ábécét. Kisiskolások számára is kifejezetten hasznos lehet, ha mindennap látják az összes betűt. 

 

Észrevétlenül rögzül a gyerekek fejében az ábécé, ami segíti őket a tanulásban. Még könnyebb a dolguk, ha például a magánhangzókat és a mássalhangzókat külön színben vásárolod meg. Sőt, a hosszú és a rövid magánhangzókat is megkülönböztetheted így.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.