Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
15 890 Ft - 20 890 Ft

Happy Nappers

Ismerjétek meg a Happy Nappers márkát, ahol a játék és a pihenés örömteli egyvelege található meg! A Happy Nappers egy különleges terméket kínál: multifunkciós, összehajtható plüss állatokat, amelyek pillanatok alatt átalakíthatóak kényelmes párnává vagy puha alvózsákká. Ezek a színes és bájos plüssállatok tökéletes társai lesznek a gyermekeknek játék közben, valamint pihenéskor is.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Happy Nappers termékek mostantól elérhetőek a babaagynemubolt.hu webáruházban! Válogassatok a különböző állatfigurák közül, amelyek nemcsak szórakoztató játékként szolgálnak, hanem megnyugtató alvótársként is.

Mint a Happy Nappers termékek büszke forgalmazói, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal biztosítsuk, hogy a választott termékek a lehető leggyorsabban eljussanak hozzátok. Fedezzétek fel a Happy Nappers játékos és kényelmes világát a babaagynemubolt.hu webáruházban, ahol a játék és pihenés harmonikus egyensúlyát találjátok meg!


12termék
12termék112
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.