Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 889 Ft - 12 190 Ft

Cumisüvegek

Cumisüvegek: Az első pillanatoktól a biztonságos táplálkozásig

Minden újszülött érkezésekor a szülők számára az egyik legfontosabb döntés a megfelelő cumisüveg kiválasztása. A cumisüvegek nem csak táplálkozási eszközök, hanem azok a kiegészítők, amelyek segítenek a baba és a szülő közötti erős kötelék kialakításában az első pillanatoktól kezdve.

A cumisüvegek kiválasztásánál elsődleges szempont a biztonság és a kényelem. A legjobb cumisüvegek BPA-mentes anyagokból készülnek, így garantáltan nem tartalmaznak káros anyagokat. A különféle méretek és formák lehetővé teszik, hogy minden baba megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó újszülöttről vagy már nagyobb csecsemőről.


43termék
 

A cumisüvegek ergonomikus kialakítása nem csak a baba, hanem a szülő számára is kényelmes használatot biztosít. A könnyű fogás és a csepegésmentes kialakítás gondoskodik arról, hogy a táplálkozási időszak zökkenőmentes és kellemes legyen mindkét fél számára.

A cumisüvegek nem csak a táplálkozás eszközei, hanem azok a tárgyak, amelyek a baba növekedésének minden szakaszában vele vannak. Az első tejcseppektől kezdve az első önálló kortyokig, a cumisüvegek azok a megbízható társak, amelyek minden pillanatban támogatják a baba fejlődését.

Egy kiváló minőségű cumisüveg nem csak egy táplálkozási eszköz, hanem a baba és a szülő közötti kötelék erősítésének eszköze is. Válassza a legjobbat, mert gyermeke csak a legjobbat érdemli!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.