Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
390 Ft - 29 990 Ft
Ajánlott korosztály
Korcsoport
Kinek ajánljuk

Avenir Kids

Az Avenir, egy különleges márka, amelynek története egy varázslatos mesével kezdődik. Az inspiráció forrása nem más, mint a híres francia író, Saint-Exupéry által 1942-ben írt "A kis herceg" című mese. Ez a történet, amely világszerte nagy hatással volt, arra ösztönözte az Avenir alapítóit, hogy újra felfedezzék a gyermekkor világát és megőrizzék a gyerekek egyedi jellemzőit.


248termék
 

2015 szeptember 22-én, Németországban hivatalosan is megalapították az Avenirt, egy olyan márkát, amelynek filozófiája a "Legyél Kreatív, Legyél Egyedi" elvén alapul. Ez azt jelenti, hogy minden gyermek kiemelkedő és kreatív, valamint egyedi. Az Avenir termékei alapvetően különböznek a piacon lévő többi játéktól. Az Avenir nem korlátozza a gyerekek játékhasználatát, hanem művészeti játékokat kínál, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára a kísérletezést, felfedezést és a különböző gondolkodásmódokban való alkotást. Ezáltal a gyerekek kíváncsiak és kreatívak maradhatnak, és ebben az "alkotó" folyamatban ismerhetik meg önmagukat, fejezhetik ki magukat, és válhatnak jobb verziójává önmaguknak.


Az Avenir tehát nem csak egy játékmárka; ez egy utazás a kreativitás, az önkifejezés és az egyediség világába. Minden Avenir termék egy újabb lehetőség a gyerekek számára, hogy felfedezzék saját képességeiket és kibontakoztassák belső világukat, miközben a felnőttek is újra kapcsolódhatnak gyermeki énjükhöz.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.