Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 190 Ft - 25 291 Ft

Zenélő körforgók

Zenélő körforgó

Gyermeked tökéletes zenélő körforgóját most megtalálod!

Amikor elképzeljük az eszményi kiságyat újszülött gyermekünknek, egy szép zenélő körforgó biztosan helyet kap rajta. Ezek a halk dallamokat játszó, finom színű forgók nagyon szép kiegészítői a babaszobának és az ágynak.

 

Webáruházunk kínálatában az állatos zenélő körforgók széles választékát találod meg. A forgók békét, nyugalmat árasztanak, ugyanakkor a babák érdeklődve nézik a mozgó figurákat. A visszafogott színek és természetes alapanyagok minden gyerekszobához illenek. Rendeld meg még ma kisbabád forgóját, és hallgasd vele együtt a lágy, kellemes zenét. Felhúzható altató pillanatok alatt felszerelhető és biztonsággal rögzíthető.


35termék
 

Körforgók az idegrendszer fejlődéséért

 

A kisbabák látása az első hetekben legfeljebb fél méterre terjed ki. Azonban ezután rohamosan kinyílik számukra a világ, és minden érdekelni kezdi őket. A hallásuk viszont már az anyaméhen belül is kiváló, és szívesen hallgatnak zenét is. 

 

A zenélő körforgók dallama nyugtatóan hat rájuk, főleg, ha már a pocakban hallgathatják azt. Néhány hetes koruk után látják is a kiságyukra rögzíthető forgó figurákat. Ahogy fejlődik a baba mozgása, az idegrendszere, elkezd nyúlni az állatok után. Ezáltal fejlődik a szeme és a keze közötti koordináció, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megfogja az általa kiválasztott tárgyakat. Ne felejtsd el minden altatás előtt felhúzni, hogy babád számára is rutinná válljon, hidd el megnyugtatja és tökéletes altató lesz számára.

 

Forgóink között megtalálod a különböző állatos figurákat lányos, fiús és uniszex színekben is.

 

Zenélő körforgó pamut állatfigurákkal

 

A kisállatokat nagyon szeretik a gyerekek, ezért a forgók gyártói is előszeretettel díszítik velük termékeiket. Webáruházunkban a pamut állatfigurás zenélő körforgók az északi sark állataival, lámákkal és afrikai állatokkal vannak felszerelve. Válaszd ki azt a forgót, amelyik a legjobban illik a babaszobába. 

 

Ezek a forgók hatvan másodpercig játsszák a babák számára is kellemes dallamokat. Így akkor sem zavarja a picit a forgó, ha időközben elalszik. A figurák 11 centiméteres méretűek, és száz százalékban pamutból készülnek. A töltetük poliészer, a figurák mosógépben moshatóak. A zenélő forgó váza fehér színű műanyag, mely harmonikus kiegészítője lehet minden babaágynak. 

 

Little dutch zenélő körforgók

 

A Little dutch zenélő forgók természetes anyagból készülnek, hiszen a vázuk fából van. Kínálatunkban nem csak fa színben, hanem fehérben is elérhetőek ezek a babaszobai kiegészítők. A Little dutch forgók tengeri állatok figuráit forgatják a babaágy felett. Finom, visszafogott színeik nem túl élénkek a kicsik számára. 

 

Egyes figurákat bababiztos, puha tükörrel is felszerelt a gyártó. Ezzel még érdekesebbé teszi a picik számára a forgó figurákat. Az állatkák többek között menta, kék és pink színekben érhetőek el, így minden kiságyra találhatsz színben hozzáillő forgót. Ha a fehér színt kedveled, illetve ez dominál a gyerekszobában, akkor a repülő gúnáros körforgó lesz a kedvenced.

 

A figurákat leveheted és mosógépben kimoshatod. Mindig az előírásokat betartva mosd ki a kis állatokat, hogy sokáig szórakoztathassák a babádat.

 

Zenélő, hold alakú játék

 

Kínálatunkban nem csak a mozgalmas, forgó játékokat találhatod meg. Ugyancsak nyugtató és szép kiegészítője lehet a babaágynak a hold alakú játékunk. Ez a kedves figura 20 x 15 centiméteres méretben készül, és a gyártó akasztóval látta el. A holdacska alján lévő gyűrűt meghúzva nyugtató dallamot játszik a kisbabának. 

 

Kifinomult púder színe harmonizál minden bababútorral és babatextillel. Érdemes ezt a zenélő játékot is már akkor használni, mikor a baba még a pocakban van. Így ismerős lesz számára a lejátszott dallam, és hamarabb megnyugszik, ha azt lejátszod neki.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.