Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 989 Ft - 20 991 Ft
Ajánlott korosztály

Little Duth X Miffy kollekció

Megérkeztek a Little Dutch és a Miffy kollaborációjából származó különleges gyűjtemény!

Miffy, vagy Miffy Dick Bruna, az egyik leghíresebb gyermekkönyv-sorozat a világon. A sorozatot Dick Bruna írta és illusztrálta, és az első könyv megjelenése 1954-ben történt. A Miffy történetei kis kék nyuszi, Miffy, kalandjairól szólnak, aki barátaival, a kis fehér nyuszi Barróval és a kis fekete kutyával, Snuffel-lel él egy kis faluban. A Miffy könyvek nagyon népszerűek a gyerekek körében világszerte, és több mint 30 nyelvre lefordították őket. A Miffy márka számos terméket foglal magában, beleértve játékokat, ruhákat, ajándéktárgyakat és egyéb termékeket is.


18termék
 

A Little Dutch egy holland márka, amely játékokat, bútorokat és egyéb termékeket kínál a gyerekeknek. A Little Dutch a minőségi termékek és a színes, játékos dizájn elkötelezett híve, és a termékeik általában a 0-12 éves korosztálynak szólnak. A Little Dutch termékei között megtalálhatóak játékok, bútorok, ruhák, kiegészítők és egyéb termékek, amelyekkel a gyerekek játszani és tanulni tudnak. A Little Dutch számos országban népszerű, és a márka elkötelezett a felelős termelés mellett, és figyelemmel kíséri, hogy a termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Miért szeretik a gyerekek Miffy nyuszit?

 

A Miffy nyuszi egy különleges és szeretetreméltó karakter, amely sok gyereket vonz. A Miffy könyvek történetei könnyen érthetőek és követhetőek, és sok esetben az élet mindennapi részeiről szólnak, mint például az óvodába való első látogatás, a barátokkal való játék vagy a családban való együttlét. A Miffy nyuszi egy bátor és kalandvágyó karakter, aki mindig új dolgokat próbál ki, de ugyanakkor nagyon szeretetreméltó és figyelmes is. A Miffy könyvek széles korosztály számára érdekesek és szórakoztatóak, így nem csoda, hogy a gyerekek nagyon szeretik őket.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.