Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 990 Ft - 32 991 Ft

Poofi

Engedjétek meg, hogy bemutassam a Poofi márkát, ahol a kényelem és a praktikum találkozik a stílussal! A Poofi egy különleges márka, amely a kismamák és újdonsült szülők igényeire összpontosít, kiváló minőségű szoptatós párnákat és egyéb bababarát termékeket kínálva. Ezek a termékek nemcsak rendkívül kényelmesek és funkcionálisak, hanem modern és esztétikus megjelenésükkel is hozzájárulnak az otthon melegéhez.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Poofi híres szoptatós párnái és egyéb termékei mostantól elérhetőek a babaagynemubolt.hu webáruházban! Válogassatok a különböző stílusú és kényelmes párnák közül, amelyek nemcsak a szoptatást teszik könnyebbé, hanem a terhesség alatti pihenést is támogatják.

Mint a Poofi termékek büszke forgalmazója, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal biztosítsuk, hogy a választott termékek a lehető leggyorsabban eljussanak hozzátok. Fedezzétek fel a Poofi kényelmes és stílusos termékeit a babaagynemubolt.hu webáruházban, és élvezzétek a maximális kényelmet a kismamaság és az anyaság minden szakaszában!


47termék
 
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.