A megnövekedett rendelésszám és az ünnepi szezon miatt kérlek időben rendeld meg kinézett termékeid, hogy minél gyorsabban megkapd őket!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés

Bundazsák

Miért válassz bundazsákot a babakocsiba?

Több ezer eladott bundazsák után bátran ajánljuk őket mindenkinek. Az összes bundazsákunk alkalmas 3 és 5 pontos biztonsági övvel ellátott hordozóba, autósülésbe és sportrészbe is, de a mózesbe is bátran betehetitek. Több száz darabos raktárkészlettel dolgozunk és itt nálunk is meg tudod nézni őket, illetve segítünk beletenni a hozott járműbe is! :)

A bundazsák nagy előnye az overálhoz képest, hogy sokkal szabadabb mozgást biztosít és melegebb, kényelmesebb. Ha elalszik bennük a baba és egy fűtött helyre mentek a bundazsák felső részét könnyedén leszedhetitek anélkül, hogy felébresszétek őt.

Ha bármi kérdésed van a termékekkel kapcsolatban telefonálj, segítünk megfelelő méretet, vastagságút választani a babakocsidba! +36306108424

Az összes zsák víz és szél álló, egy hóesésben is bátran használhatjátok anélkül, hogy megfázna kis tulajdonosa. 

Melyik bundazsák a legmelegebb?

Mindegyik bundazsákunk nagyon meleg, de ha a legmegegebbet szeretnék, akkor a Makaszka és a Scandi a befutó! :) Az összes típushoz készül anyagában hozzá passzoló kézmelegítő, amit imádni fogsz!

Milyen kiegészítőt ajánlok egy bundazsák mellé?

A bundazsák önmagában elég a leghidegebb időkben is, egy nagyon puha kötött takarót választanék mellé, ami akkor lesz nagyon jó, ha melegebb helységbe mentek és a bundazsák felső részét is leveszitek.

 

A bundazsákokat nagy előnye még, hogy tavasszal, amikor már nincs az a nagy hideg az alsó részét betehetitek a babakocsiba betétként használva így a hátát szigeteli - ez sportrészben lesz a legfontosabb, hisz ott egy vékony textil védi csak a babád.