Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
8 790 Ft - 9 490 Ft

Bilik

A tökéletes bili: kényelem és higiénia egyben

Minden szülő számára ismerős az a korszak, amikor gyermeke elkezdi a bili használatát. Ebben a fontos és kihívásokkal teli időszakban a megfelelő bili kiválasztása kulcsfontosságú. Nem csak a gyermek kényelme, de a higiénia és a könnyű tisztíthatóság is elengedhetetlen.

A bili kialakítása során elsődleges szempont volt a gyermek kényelme. A kislányok és kisfiúk morfológiájához igazított forma és méret garantálja, hogy a gyermek bőre ne sérüljön és a bili használata során teljes kényelemben érezze magát. A kivehető belső tál nem csak a könnyű tisztítás érdekében készült, hanem a nagyobb higiénia biztosítása érdekében is. A sarkok nélküli modellnek köszönhetően a bili nagyon könnyen tisztítható, így a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy gyermeke mindig tiszta környezetben használja azt.


6termék
6termék16

A fogantyúk, melyek az ülésen és a bili hátulján találhatók, lehetővé teszik a könnyű szállítást és tárolást. A csúszásmentes tömítés pedig gondoskodik arról, hogy a bili stabilan álljon a padlón, így a gyermek biztonságban érezheti magát használata közben.

A tisztítás egyszerű: elegendő szappanos vízzel áttörölni, és máris készen áll a következő használatra.

Egy kiváló minőségű bili nem csak egy praktikus eszköz, hanem a gyermek önállóságának és fejlődésének fontos része. Válassza a legjobbat, mert gyermeke csak a legjobbat érdemli!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.