Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
24 990 Ft - 37 991 Ft

Babafotelek és kanapék

Babafotelek és kanapék

 

Mi, felnőttek nagyon szeretjük kényelembe helyezni magunkat egy fotelben vagy egy komfortos kanapén. A pici gyerekek éppúgy vágynak a kényelemre, mint mi magunk. Akár játékról, akár tévénézésről vagy könyv nézegetéséről van szó, ideális ülőhely a gyerekeknek egy babafotel. Kínálatunkban megtalálhatóak a babakanapék, a babafotelek és a babzsákok is.

 

Ezek mind azt szolgálják, hogy a kisgyerekek jól érezzék magukat, ellazuljanak, és elmélyülten játszhassanak. Ráadásul ezek a fotelek és kis kanapék gyönyörű kiegészítői lehetnek a babaszobának.


14termék
 

Az elmélyült tevékenységek fontossága - babafotelek és kanapék kényelmében

 

Az általunk forgalmazott babakanapék és fotelek nem csak a gyerekek kényelme szempontjából előnyösek. A mai világban már a legkisebb gyerekeket is rengeteg inger éri. A bölcsődés, óvodás kicsik is magabiztosan használják az okostelefonokat, tableteket. Ezek a kütyük élénkítően hatnak a gyerekek idegrendszerére. 

 

Ennek ellensúlyozásaképpen fontos a nyugodt, elmélyült tevékenykedés. Ilyen a rajzolás, a szerepjátékok, a könyvek nézegetése, a mesehallgatás. Webáruházunk babafoteljei hozzájárulnak ezekhez a nyugodt időtöltésekhez, melyeket még szívesebben végeznek a gyerekek ezekben a puha kuckókban. Több fazonban, méretben és színben rendelhetsz tőlünk babakanapét és fotelt, böngéssz termékeink között.

 

Velvet babafotel

 

Velvet borítású babafoteleink gyönyörűen mutatnak minden gyerekszobában. A fotelek belső váza száz százalékban poliuretán habból áll. Ennek az anyagnak stabil a tartása, mégis nagyon kellemes ülni benne. Puha, teljesen biztonságos, nincsenek olyan részei, amelyek sérülést okozhatnak a kicsiknek. A fotelek huzata levehető, teljes mértékben poliészter, velvet anyagból készíti a gyártó. 

 

A bársonyos tapintású anyag steppelt kivitelben fedi a fotelt, így öleli körül gyermekedet. A babafotel mérete 50 x 35 x 44 centiméter, és két kis zsebet is találsz az oldalán. Gyermeked ide rejtheti a kincseit vagy épp kedvenc könyvecskéit. Nem csak a babaszobában használhatjátok. 

 

Ha a nappaliban gyűlik össze a család, a kicsik örömmel kuporognak majd saját kis foteljükben. Sőt, akár utazás alkalmával is magatokkal vihetitek. A babafotelek gyönyörű árnyalataival várunk, válassz közülük gyermeked kedvére.

 

Velvet babakanapé

 

Igazi hercegnői, illetve királyi rezidencia válhat a babaszobából a velvet borítású babakanapéinkkal. Ezek az ülőalkalmatosságok igazán kényelmes helyet biztosítanak két gyermeknek is. A méretük 90 x 30 x 50 centiméter, kétoldalt zsebes kialakításúak. Arra kell ügyelnünk, hogy a gyerekek ne a mi, hanem a saját kincseiket rejtsék el ezekben a praktikus tárolókban.

 

A babakanapék levehető textilborítása száz százalék poliészter velvet. A huzat, mely harminc fokon mosható, steppelt, így még elegánsabb kiegészítője a gyerekszobának. A poliuretán belső rész puhán, mégis stabilan tartja a gyerekek súlyát. 

 

Babzsákfotel

 

Vagány és kuckós tartozéka a babaszobáknak az általunk forgalmazott babzsákfotel. Igazán meghitt és kényelmes pihenést biztosít a kicsiknek, akik nagyon szeretik ezt a fazont. A babzsákfotel borítása száz százalék poliészter, mely nagyon könnyen tisztítható. Ha szennyeződés éri, ne tedd mosógépbe, csupán nedves törlőkendővel töröld át.

 

A babafotelek mérete 40 x 46 x 37 centiméter. Mivel nincsenek kiálló sarkai vagy kemény részei, már egy éves kortól használhatóak. Azonban nem csak a kicsik, hanem az óvodások is szívesen kuckóznak be egy izgalmas képeskönyvvel a babzsákfotelbe.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.