Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
490 Ft - 15 990 Ft

Tetra és textil pelenkák

Tetrapelenkák

 

A babák és a mamák életében az egyik leggyakrabban használt kellék a tetrapelenka. Ezek az univerzális textilek már a kórházban is jó szolgálatot tesznek. Az újszülöttek fejecskéje alá téve higiénikus és puha felületet biztosíthatunk számukra. Szoptatás vagy tápszeres etetés után, ha büfizetünk, előfordulhat, hogy bukik a babánk. Ha tetrapelenkát teszünk a vállunkra, megóvjuk ruhánkat és a babák bőrét is a ruhánkon lévő szennyeződésektől.

 

Válogass kedvedre tetrapelenkáink közül! Webshopunkban a színek, a minták és az anyagok széles választékával várunk és titeket.


209termék
 

Hagyományos tetrapelenka

Ezek a sűrű szövésű, klasszikus cseh tetrapelenkák azok a babatextilek, amelyekből soha nincs elég. Használhatóak etetéshez, a pelenkázóalátéthez, jó szolgálatot tesznek a játszótéren, vendégségben, és minden olyan helyzetben, ami maszattal jár. Emellett kiválóan biztosítja a megfelelő higiéniát is a kicsi számára, amikor olyan helyen kell letenned őt, amit többen használnak. Magas hőfokon, akár 95 fokon is moshatóak, így megfelelően fertőtlenítheted a pelenkákat minden használat után. Mosható pelenkák betétjeként is kiválóan alkalmasak, mert nagyon magas a nedvszívóképességük. Darabonként, de tízes csomagban is rendelhetsz tőlünk belőle.

 

Mintás tetrapelenkák

A mintás tetrapelenkáink ugyancsak cseh gyártmányúak. Sűrű szövésű felületüket vidám, változatos mintákkal díszíti a gyártó. Ezek a pelenkák valamivel nagyobbak, mint a hagyományos tetrapelenkák, 70 x 80 centiméteres méretben kaphatóak. Ugyanolyan unverzálisan használhatóak, mint a fehér változatuk, de színeik még inkább feldobják a baba körüli teendőket.

 

Egyediek és nagyon puhák a mintás tetrapelusok. Olyannyira, hogy gyakran előfordul, hogy a picik ezt választják ölelősnek az alváshoz. Böngészd végig a színeket, és válassz te is a pihe-puha pelenkák közül!

 

Bambuszpelenkák

A bambuszpelenkák igazán különleges és bőrbarát textilek. Ugyancsak cseh gyártmányúak, és 100 százalékban prémiumminőségű bambuszból állítják elő. Ezek a pelenkák hatvan fokon moshatóak, és szükségük van néhány mosásra, hogy elérjék maximális nedvszívóképességüket. A bambusz antibakteriális anyag, és gátolja a pelenkakiütés kialakulását. Semlegesíti a kellemetlen szagokat is, miközben gyengéd a baba bőréhez. Termékeink között megtalálhatod a fehér bambuszpelusokat is, de csodálatos mintákkal is forgalmazzuk őket. 

 

Prémium muszlinpelenka

Az általunk forgalmazott muszlinpelenkák viszonylag nagy, 80 x 80 centiméteres méretben készülnek. Az anyaguk ÖKO-TEX pamut, amely nagyon gyengéd a babák bőréhez. A legkevésbé sem irritálja a piciket, így már újszülöttkortól használhatóak. Több különböző kiszerelésben kínáljuk nektek a muszlinpelusokat. Válassz kisbabádnak változatos színeink és mintáink közül. Egyes muszlinpelenka-csomagokhoz most mosdókesztyűt adunk nektek ajándékba.

 

Memi bambusz-len pelenkák

Szintén nagyon különleges termékek webáruházunk bambusz-len kombinációjú textilpelenkái. Ezek a pelusok nyolcvanöt százalékban bambuszból, tizenöt százalékban lenből készülnek. Igazi különlegességük az ezüst mikrorészecskékben rejlik, melyekkel át vannak itatva. Ennek oka nem más, mint hogy fertőtlenítsék és ápolják a picik bőrét. A bambusz-len pelusok nedvszívóképessége nagyobb, mint a pamuté. Ezeket az extra puha pelusokat több kiszerelésben is megrendelheted tőlünk. Válassz bambusz-lent a maximális higiéniáért!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.