Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
15 990 Ft - 46 990 Ft

Tapis Petit

Engedjétek meg, hogy bemutassam a Tapis Petit márkát, ahol a környezettudatosság és a gyermekbarát design találkozik! A Tapis Petit egy portugál márka, amely fenntartható módon gyártott, kiváló minőségű organikus pamut gyerekszőnyegeket kínál. Ezek a szőnyegek nemcsak kényelmesek és biztonságosak a gyerekek számára, hanem stílusos és esztétikus megjelenésükkel is hozzájárulnak a gyerekszoba hangulatához.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Tapis Petit gyerekszőnyegei mostantól elérhetőek a babaagynemubolt.hu webáruházban! Válogassatok a különböző mintájú és színű szőnyegek közül, amelyek nemcsak a szoba díszítésére tökéletesek, hanem a gyerekek játékterét is meghitté és biztonságossá teszik.

Mint a Tapis Petit termékek büszke forgalmazója, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal biztosítsuk, hogy ezek a fenntartható és minőségi szőnyegek a lehető leggyorsabban eljussanak hozzátok. Fedezzétek fel a Tapis Petit természetes és stílusos gyerekszőnyegeit a babaagynemubolt.hu webáruházban, és teremtsetek meghitt és környezetbarát teret a gyerekszobában!


22termék
 
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.