Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Biztonsági öv védő babáknak

Biztonságiöv-védő

 

Annak érdekében, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen az autóban és a babakocsiban, pántokkal kell őt bekötnöd az ülésbe. Legyen ez még a babahordozó vagy már a sportülés a babakocsiban, ez alapvető előírás. Ugyancsak így van ez az autós babaüléseknél. Azonban ezek a biztonsági övek szintetikus anyagból készülnek, melyek, ha a gyermek előredől, kényelmetlenül nyomhatnak. Biztonságiöv-védőink ezt hivatottak megakadályozni. A párban szállított textilvédők puhák, így kellemesebbé teszik a gyerekek számára az utazást vagy a levegőzést. 

Biztonságiöv-védő nélkül jóval több a szennyeződés is

 

Amikor a gyerekek az autóban utaznak, többpontos biztonsági övekkel vannak rögzítve az ülésbe. Egy nagyobb fékezés során a saját testsúlyuk nehezedik rájuk azon a ponton, ahol az öv védi őket. Emiatt a babák bőrét nyomás éri, ami nagyon kellemetlen tud lenni. Ezért nagyon hasznos kellék az autóba egy biztonságiöv-védő. Azonban akkor is bevághatnak a pántok a kicsik karjába, vállába, ha csupán előredőlnek az ülésben vagy a babakocsiban. Arról nem beszélve, hogy a biztonsági övek rágcsálnivalónak sem utolsók a babák számára. A séták vagy autóutak során, ha a gyerekek esznek, az rendszerint a pántokon is meglátszik. Ezt pedig nem mindig könnyű eltávolítani.

 

A biztonságiöv-védő így óvja a pántokat és a gyerekeket

 

Ha a babákat rögzítő pántokat körbetekerjük a puha övvédővel, csökkentjük annak az esélyét, hogy az a bőrükön nyomot hagy. Az autóban vagy a babakocsiban is előredőlhet a gyermeked, a kemény öv helyett a védő sokkal kényelmesebb számára. 

 

Azt, hogy a babák rágnak, nem tudjuk, és nem is kell megakadályoznunk. Azonban nem mindegy, hogy a sűrű szövésű, kemény biztonsági övvel teszik-e ezt vagy sem. Az ínyüknek, a fogaiknak sokkal jobb, ha a babatextilből készült biztonságiöv-védőt rágcsálják. 

 

Arról nem is beszélve, hogy ezek a pántok nem higiénikusak, rengeteg rajtuk a mikroszennyeződés. Ha az övvédőket a gyermeked összepiszkolja, egy mozdulattal eltávolíthatod, és a mosógépben rögtön meg is tisztíthatod. 

 

Pihe-puha biztonságiöv-védő

 

Kétoldalú kivitelben készíti számotokra az övvédőket a gyártó. A védők egyik oldalához változatos minták tucatjait használják fel, tépőzárakkal ellátva a könnyű kezelés érdekében. Az anyag ezen az oldalon száz százalék ÖKO-TEX pamut, tökéletesen bababarát, nem okoz irritációt. A Pihe-puha övvédők másik oldala a különlegesen puha minky anyagból készül, ami nagyon finom tapintású. A biztonságiöv-védők mérete 10 x 19 centiméter, minden babakocsi és babaülés pántjaira felhelyezhetők. Keresd meg te is a kedvenc mintádat, és rendeld meg tőlünk az övvédőket!

 

Könnyű álom biztonságiöv-védők

 

A gyártó, hűen önmagához, varázslatos mintákban készíti el az övvédőket is, csak úgy, mint a többi textilkiegészítőjét. Az övvédők mintás oldalához teljes mértékben ÖKO-TEX pamutot használnak. A másik oldalát pedig a bársonyosan puha velvet anyagból készítik el. Ezek az övvédők 8 x 20 centiméteres kivitelben készülnek, és mindkét oldalával használhatóak. Válassz az egzotikus minták közül, és nézd meg a többi, babakocsiban használható textilkiegészítőket is!

 

Prémium biztonságiöv-védők

 

A Prémium övvédők egyik alapanyaga szintén az extra puha velvet, ami ezekben a védőkben domináns. Emellett a gyártó száz százalék ÖKO-TEX pamutot használ a biztonságiöv-védőihez. Csodás, visszafogott színekben várnak rád a Prémium biztonságiöv-védők is, melyekhez kiegészítőket is forgalmazunk. Tedd kényelmessé és biztonságossá velünk a babaüléseket!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.