A megnövekedett rendelésszám és az ünnepi szezon miatt kérlek időben rendeld meg kinézett termékeid, hogy minél gyorsabban megkapd őket!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés

Zsebes tárolók

Zsebes tárolók kiságyra

 

A kisbabák mindennapi ellátásánál célszerű, ha minden kelléket úgy tárolunk, hogy könnyen elérjük azokat. A kiságyak általában a pelenkázóasztalok közelében vannak elhelyezve a babák szobáiban. Éppen ezért a rácsok vagy akár a teli oldal is kiváló felület lehet a tárolásra. Erre szolgálnak a kiságyra tehető zsebes tárolók.

 

Ezeket a textiltárolókat általában kötőkkel lehet rögzíteni az ágyakra, és különböző méretű zsebeik vannak. Kínálatunkban többféle fazonú és méretű tárolót találhatsz. Válassz közülük, hogy karnyújtásnyira legyenek a babaápolási eszközök!

Ezért praktikusak a zsebes tárolók

 

Akár öltözéskor, akár pelenkázáskor támadhat olyan helyzet a baba körül, hogy gyorsan szükségünk van valamire. Sürgősen kellhet a pelenka, a popsikrém, a nedves törlőkendő vagy épp a kisolló. Ilyenkor az a legjobb, ha minden a kezünk ügyében van. Ugyanis sokkal könnyebb így ellátni a babát, mintha a pelenkázótól át kellene rohannunk a szoba másik végébe. A zsebes tárolók a kiságy hosszú és rövid oldalára is rögzíthetőek. Sőt, ha úgy praktikusabb, akkor akár a pelenkázóasztal oldalára is.

 

Prémium zsebes tárolók

 

A Prémium tárolók nagyon hasznos és szép kiegészítői lehetnek a babaszobának. Több méretben is forgalmazzuk a tárolókat, amelyek illenek az általunk forgalmazott ágyneműkhöz is. A tetejükön két megkötő található, ezeket kell átkötnöd a kiságy felső lécén, hogy rögzíthesd a tárolót.

 

A zsebei nagyok, így a nagyobb eszközök tárolására is alkalmas. Anyaga száz százalék ÖKO-TEX pamut, amely tökéletesen bababarát. A kiságy rácsos, hosszú oldalára is akaszthatod, de akár más bababútorokra is felapplikálhatod a tárolókat. Fésű, vatta, pelus, minden egy helyen lesz, amire szükségetek van.

 

Pastell zsebes tárolók

 

Ezek a zsebes tárolók igazán csodás színekben érhetőek el. A Pastell, nevéhez méltóan finom kiegészítőket kínál nektek a babaszobába. A steppelt tárolókat három praktikus, különböző méretű zsebbel látták el. A tárolók mérete ötvenszer ötven centiméter. Három széles megkötő található a tetején, melyekkel felkötheted a kiságyra, ízléses masnikat kialakítva. 

 

A tárolók száz százalékban ÖKO-TEX pamutból készülnek. Mivel ezek a zsebes tárolók töméssel vannak ellátva, puhák és kellemes tapintásúak. Természetesen a töltetük antiallergén, bőrbarát anyag, lélegző poliészter. A mosási előírások betartása fontos, hogy a tárolók tartása ne szenvedjen károsodást. Fedezd fel a Pastell tároló többi fazonját is, beléjük fogsz szeretni.

 

Pihe-puha zsebes tárolók

 

A Pihe-puha tárolók mozgalmas babamintáikkal azonnal felhívják magukra a figyelmet. A méretük negyvenszer ötven centiméter. Hat zsebbel is ellátta őket a gyártó, így igazán praktikus rendszerező a gyerekek szobájába. A zsebekben elférnek a krémek, a fültisztító, a cumi, a popsitörlő és minden más, amire szükségetek van. Anyaga teljes mértékben bababarát textilből készül, és három diszkrét megkötővel akaszthatod fel a kiságyra.

 

Klasszikus zsebes tárolók kiságyra

 

Gyermeked webáruházunkban vásárolt ágyneműje mellé válassz klasszikus zsebes tárolóink közül. Így igazán harmonikus lesz a babaszoba. Azonban ezek a tárolók sem csak szépek. Nagy, hatvanszor hatvan centiméter méretűek, és két nagy zseb mellett négy kisebb gumírozott zsebbel rendelkeznek. Az anyaguk teljes egészében bababarát anyagból, ÖKO-TEX pamutból készül. Mivel különböző méretű zsebeik vannak, ezért a legkülönbözőbb babaholmik is elférnek bennük. Rendeld meg tőlünk zsebes tárolódat, garantáltan nagy segítségedre lesz.