Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
4 790 Ft - 8 790 Ft

Pelenka tárolók

Pelenkatárolók

 

A kisbabák ellátásakor számos olyan helyzet adódhat, hogy hirtelen kell nyúlnunk valamiért. Épp ezért ideális, ha minden eszköznek megvan a maga tárolója. Gyönyörű mintázatú pelenkatárolóink nagyon szép kiegészítői lehetnek a pelenkázóasztalnak. Böngészd végig webáruházunk pelenkatároló kínálatát. Meglátod, nem lesz könnyű a választás.

 

Ezek a bababarát textiltárolók ráadásul nem csak a babák körül tehetnek jó szolgálatot. A nagyobbak is szívesen látják őket a szobájukban, mert annyira szépek. Élénk és halvány árnyalatokban is megtalálod őket nálunk.


35termék
 

Legyen minden kéznél!

 

A pelenkázóasztalnál sok minden történik a baba első éveiben. Itt öltöztetjük, itt töröljük őket szárazra, itt pelenkázunk. Ahogy egyre mozgékonyabbak a picik, egyre nehezebb biztonságosan tartanunk őket a pelenkázón. Az egyik kezünkkel általában őket óvjuk, épp ezért fontos, hogy a szabad kezünkkel mindent elérjünk. 

 

Ebben van segítségünkre a praktikus és kompakt pelenkatároló. Ezek a csodálatos mintájú rekeszek éppen akkorák, hogy elférjenek a pelenkázón. Csak oda kell nyúlnunk, és máris a kezünk ügyében van az, ami épp szükséges.

 

Pelenkatárolók nem csak pelenkáknak

 

A kisgyerekek körül gyakran alakulnak ki azonnali beavatkozást igénylő helyzetek. Ilyen, ha például a pelenkacsere kellős közepén történik baleset, vagy a babánk belenyúl a popsikrémbe. A kínálatunkban elérhető pelenkatárolók épp ezért nem csak pelusok elhelyezésére alkalmasak.

 

Tarthatod bennük a nedves popsitörlő kendőket, vattát a köldök- és bőrápoláshoz. Textilpelusok, kisfésű vagy a mosipelusok kellékei is tarthatóak benne. Ha kinőttétek a pelenkás kort, akkor sem kell megválnotok a pelenkatárolóktól. Továbbra is használhatjátok, főleg a kislányok fogják később is szeretni ezeket a szép darabokat.

 

Pure pelenkatárolók

 

Webáruházunk kiegészítők kínálatában a természet inspirálta, gyönyörű Pure pelenkatárolókat rendelheted meg. A kis kör alakú textil kosárkák átmérője tizenöt centiméter. Anyaguk kombinált, 85 százalékban bambuszból, 15 százalékban lenből készülnek. Az alkotóelemeik száz százaléka ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a legérzékenyebb babák bőréhez is gyengéd, nem irritálja azt. Épp ezért már újszülött kisbabád közelében is bátran használhatod a pelenkatárolókat. 

 

Mosható pelenkához több tárolót 

 

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az anyukák körében a mosható pelenkák. Ezek a textilpelusok több összetevőből állnak. A külső, vízhatlan pelenkába különböző nedvszívó rétegeket helyeznek. Épp ezért ha mosható pelenkát használsz, a Pure pelenkatárolók nagyon praktikusak számotokra. 

 

Minden összetevőt külön kis fakkban tárolhatsz, és minden kéznél van. Ráadásul az ugyancsak nagyon szép mintákkal ellátott pelenkakülsőkhöz igazán illenek a finom mintás textiltárolók.

 

Utazáskor is jó szolgálatot tesz a pelenkatároló

 

Aki kisbabával utazik, tisztában van vele, hogy gyakorlatilag nincs olyan, hogy túl sok csomag. Minden helyzetre fel szeretnénk készülni, ami az otthonunktól távol érhet minket. Márpedig egy pelenkás korú gyermekkel rendszerint ér is minket. Épp ezért jó, ha utazáskor is könnyen előkaphatjuk a pelenkázáshoz szükséges kellékeket. 

 

Vigyük magunkkal a Pure pelenkatárolókat, hogy mindenhol rendezetten tudjunk pelenkázni. Textil alapanyagának köszönhetően könnyen formálhatóak. Ha szennyeződés éri őket, akkor egyszerűen mosógépben moshatóak. Nézz körül webshopunk babatextiljei közt, és rendelj még ma szebbnél szebb termékeinkből.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.