Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza

Konyhai fellépő

Ismerjétek meg a konyhai fellépőt, amely nem csak egy egyszerű bútordarab, hanem egy varázslatos eszköz, amely a konyhában töltött időt különleges pillanattá varázsolja kisgyermeked számára. A BOMI kétlépcsős konyhai fellépő kiváló minőségű fenyőfából készült, ami nemcsak tartósságot, hanem otthonos melegséget is kölcsönöz. A gyermekbarát lakkozás biztosítja, hogy a termék minden pillanatban biztonságos legyen.

De miért is olyan különleges a német BOMI konyhai fellépő? Elsősorban azért, mert gondoskodik kisgyermeked biztonságáról. A stabil kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy a kis felfedező kalandjai közben baleset éri. Másrészt, a fellépővel gyermeked önállóan és biztonságosan vehet részt a konyhai tevékenységekben, legyen az tésztagyúrás vagy éppen mézeskalács sütés. Ez nemcsak az önbizalmát növeli, hanem Neked is segítség, hiszen közben mindkét kezed szabad marad.

A konyhai fellépő időtálló designja pedig tökéletesen illeszkedik otthonodba. Legyen az egy modern vagy hagyományos konyha, ez a fellépő mindenhol helyet talál. És nem csak a konyhában! A fürdőszobában vagy akár a gyerekszobában is hasznos társ lehet.

Kedves Anyukák, adjátok meg gyermekeiteknek azt a kis pluszt, amely segítségével a konyhában töltött idő valódi élménnyé válik!


1termék
1termék11
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.