Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Babakocsi betét

Babakocsibetét

Miért legyen a babakocsiban betét? Nos, a helyzet az, hogy a legtöbb babakocsit hiába készítik a legjobb anyagokból, attól még csupán a kialakításuk lesz tökéletes. Egy babakocsinak azonban nem csupán a funkcióját kell betöltenie, hanem kényelmesnek is kell lennie. A babakocsibetétek meggátolják, hogy a kicsi beleizzadjon a nagy nyári melegben, illetve azt, hogy a kisbabádnak bármiféle bőrirritációt okozzon a babakocsi ülésének anyaga, ezáltal sokkal higiénikusabb lesz.

Univerzális mérete és kiváló szabása miatt minden babakocsiba belefér, ráadásul közben sokkal vagányabbá, egyedibbé teszi!

Webáruházunkban megtalálhatjátok ezeket a praktikus babatextileket, méghozzá számos színben és mintában. Hidd el, legyen tél vagy nyár, egy babakocsibetét aranyat ér. Hiszen nem csak puhává és kényelmessé, hanem egyedivé is varázsolja gyermeked járgányát.

Miért van szükségetek babakocsibetétre?

Nagyon sok kiegészítőre szokták csak úgy ráfogni a gyártók, hogy szükséged van rá, miközben tulajdonképpen nélküle is nagyon jól ellennél. Na, hát a babakocsibetét nem ebbe a kategóriába tartozik. Rengeteg előnye van, olyan kiegészítő, amit minden évszakban lehet használni.

Elsődleges előnyeit akkor tudod kihasználni, amikor már tavaszodik, nyáriasodik az idő. A babakocsibetétek ugyanis könnyedén meggátolják a melegben az izzadást, és megakadályozzák, hogy a kicsi bőrén kellemetlen bőrirritáció keletkezzen a kidörzsölődéstől. A babakocsit a betét komfortosabbá és puhábbá teszi, így a gyermek könnyebben fog elaludni a délutáni séták során.

Természetesen, ahogyan minden kiegészítőnek, ennek is vannak nem annyira fontos, ám mégsem elhanyagolható előnyei. Ezek közül az egyik az, hogy ha a babakocsiban betét van, az bizony megvédi attól, hogy könnyen, gyorsan elhasználódjon. Így akár a kistesó vagy a családi barátok is még nyugodtan használhatják majd néhány évig a járgányt.

 

Még mindig nem győztünk meg? Anyukák, mi úgy gondoljuk, hogy a babaholmik manapság nagyon-nagyon hasonlítanak egynásra. Olyannyira, hogy ha esetleg két babakocsi egymás mellé kerül a játszón, akkor nehezen lehet megállapítani néhány órával később, hogy vajon melyik kié. A babakocsibetét igazán egyedivé tudja tenni a babakocsit. Ez azoknak az anyukáknak is hasznos, akik a babavárás alatt vették meg a kiegészítőt - nem tudván a kicsi nemét, semleges színben -, és most szeretnék egy kicsit fiúsabbá vagy lányosabbá tenni azt. A betéttel nagyon gyorsan meg lehet oldani, hogy a babakocsi egyedibb lehessen.

Pihe-puha, Könnyű álom és Prémium babakocsibetétjeink között biztosan te is megtalálod a hozzátok leginkább illő darabot. A betétek, ha bekoszolódnak, 30°-on moshatóak.

 

A babakocsiút többi fontos kiegészítője

 

Nincs is jobb, mint ide-oda utazgatni a gyerkőccel, vagy csak sétálni egy nagyot és hagyni, hogy a sétálás varázslata édes álomba ringassa. Ahhoz, hogy az élmény tökéletes lehessen, szükséged lesz még néhány babakocsi-kiegészítőre!

 

Az egyediség megteremtéséhez a babakocsibetéthez illő babakocsis karfavédőre is szükségetek lesz. Természetesen a kicsi kényelme a legfontosabb! A legtöbb autó és babakocsi tervezése alatt azonban nem veszik olyan nagyon figyelembe a kisgyermekeket. Azok a fránya biztonsági övek még a felnőttek bőrét is irritálni szokták, a kicsinek pedig a miénknél sokkal érzékenyebb a bőre. Azért, hogy kényelmesebben utazhasson gyermeked, mi azt ajánljuk, mindkét helyen húzz biztonságiöv-védőt azokra a gonosz övekre.

 

Továbbá ne felejts el beszerezni egy biztonsági párnát! Ezek nem csupán sokkal kényelmesebbé teszik a gyermek számára a babakocsit, de az egész séta alatt a legtökéletesebb pozícióban tartják meg a kicsi fejét. Így akár a hegyekbe is mehettek kirándulni, egy buckára sem kel majd fel a baba!

A babakocsibetétek előnyei

 

A babakocsibetétek kiválóan rögzíthetőek a bébijárgány különböző üléseihez. Ezáltal biztos, hogy nem keletkezik kényelmetlen gyűrődés, ami nyomja a gyermeked hátát vagy épp a pocakját. Nem kell félned, hogy a hidegben kicsúszik a dereka alól. Melegben is nagyon jól jön egy babakocsibetét, mert sokkal kellemesebb érzés a finom puha, bababarát anyag a piciknek.

 

Ráadásul mivel a babakocsibetétek rendkívül változatos mintákban kaphatóak, egyedivé teszik a babakocsitokat. Ez pedig nagyon jól jöhet a játszótéren, a bölcsiben vagy a babatornán, ahol fennáll az esélye annak, hogy egyforma babakocsik találkoznak. 

 

Arról nem is beszélve, hogy nem csak a babát, hanem magát a babakocsit is óvják. Ha eladásra szánod a kocsitokat, ezt magasabb áron teheted meg, ha az szép állapotú marad. Ha pedig kistestvérnek tartogatod, akkor is fontos, hogy a lehető legtisztább maradjon a babakocsi.

 

Pihe-puha és Prémium babakocsibetétek

 

Ezek a betétek száz százalékban ÖKO-TEX pamutból és a rendkívül puha minky vagy velvet anyagokból készülnek. A belső réteg pedig, ami még puhábbá teszi a babakocsibetétet, lélegző poliészterből készül. Ezáltal sem a külső huzat, sem a töltet nem okoz allergiát vagy bőrirritációt. Harminc fokon mosd a babakocsibetétet, kímélő programmal, így sokáig megőrzi a poliészter a tartását.

 

Nézz szét vagány mintáink között, és válaszd ki azt, amelyik leginkább illik a babakocsitokhoz. Minden típushoz passzolnak a betétek, azonban ha a tiétekhez mégsem, csak vissza kell küldened.

 

Könnyű álom babakocsibetétek

 

Különleges és gyönyörű babakocsikbetéteket találsz a Könnyű álom betétek között. A bambuszból készült külső huzat többszörös nedvszívó- és elvezetőképességgel rendelkezik a pamuthoz képest. A hőszabályozó készsége miatt télen és nyáron is kényelmes a babáknak. Hidegben a baba testhőmérsékletét megtartja, melegben gátat szab az izzadásnak, így nem fülled be a pici háta a babakocsiban.

 

A belső réteget memóriahabból készíti a gyártó a picik extra kényelméért. A betéteket mózeskosárhoz és sportbabakocsihoz is tökéletesen rögzítheted, a pántok átvezetése könnyen és gyorsan megoldható. A bambuszanyag kiválóan megtartja a színeit, ezért a csodálatos minták sokáig élénkek maradnak. Nézd meg nálunk te is!

Ez történik, ha nem használunk babakocsibetétet

 

A legtöbb babakocsi strapabíró, impregnált anyagból készül, hogy évekig bírják a gyűrődést. A belső oldalát ugyan igyekeznek a gyártók kényelmessé tenni, mégis sokszor kemény és kellemetlen a babáknak az anyag. Ezért az anyukák babatakarókkal, textilpelenkákkal igyekeznek kényelmes fészket kialakítani a babáknak a babakocsiban. Ennek azonban az a hátránya, hogy az anyagok felgyűrődhetnek, ahogy a gyerekek mocorognak.

 

Télen a picik alá hajtott takarók melegítik őket, azonban ha elmozdul a takaró, a baba fázhat. Nyáron pedig a nagy melegben megint csak a durva anyaggal érintkezik a bőrük, ha felgyűrődik alattuk a tetrapelenka.

babakocsi betét bőrirritáció nélkül

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.