Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 990 Ft - 8 990 Ft
Ajánlott korosztály
Korcsoport
Kinek ajánljuk

Auzou games

Fedezd fel az Auzou varázslatát, ahol a kreativitás és az innováció találkozik a gyermekkori álmokkal! Az Auzou, egy büszke családi vállalkozás, amelyet 1973-ban alapított a kalandvágyó Philippe Auzou, és amelyet később fia, a karizmatikus Gauthier Auzou vett át, egy olyan világot teremt, ahol minden gyermek képzelete szárnyra kelhet.

Képzelj el egy olyan helyet, ahol több mint 2000 tehetséges szerző és illusztrátor egyesíti erőit, hogy lenyűgöző történeteket és illusztrációkat hozzanak létre. Az Auzou könyvei nem csupán olvasmányok; ezek kapuk egy csodálatos világba, ahol a tanulás játékos és szórakoztató. Minden oldal egy új kaland, ahol a gyerekek képzelete szabadon szárnyalhat.


91termék
 

Az Auzou nem csak a gyerekek képzeletét ösztönzi, hanem a szülők szívét is megérinti. A vállalat szenvedélyesen törekszik arra, hogy minden korosztály számára elérhetővé tegye termékeit, legyen szó akár a legkisebbekről, akár a fiatal felnőttekről. A kínálatukban mindenki megtalálhatja a neki valót, legyen az izgalmas olvasmány, kreatív játék vagy fejlesztő tevékenység.

Az Auzou nem csak a minőségre, hanem a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet. Termékeiket úgy tervezik, hogy azok nem csak a gyerekek kezében, hanem a bolygónkon is hosszú távon megállják a helyüket. Az Auzou elkötelezett amellett, hogy a jövő generációi számára is megőrizze a Föld szépségét.

Lépjen be az Auzou csodálatos világába, ahol minden könyv, minden játék egy újabb lépés a kreativitás, az öröm és a felelősségteljes jövő felé!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.