Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
10 190 Ft - 16 790 Ft

Baba étkészlet

Az első önálló falatok, a kis kezekkel történő kísérletezés az evőeszközökkel – mind-mind felejthetetlen pillanatok a baba életében. A baba étkészletek nem csak praktikusak, hanem hozzájárulnak a gyermek önállóságának fejlődéséhez is. Éppen ezért fontos, hogy az étkészletek kiváló minőségűek, biztonságosak és gyermekbarátok legyenek.


39termék
 

A baba étkészletek kialakítása kifejezetten a kis kezek igényeihez igazodik. A színes minták és formák nemcsak a gyermek figyelmét kötik le, hanem az étkezés során is játékosan tanítanak. A csúszásmentes aljú tányérok és a könnyen fogható evőeszközök biztosítják, hogy az étkezési idő balesetmentes és kellemes legyen mind a gyermek, mind a szülő számára.

De miért válasszátok a baba étkészleteket? Elsősorban azért, mert segítenek abban, hogy gyermeked örömmel és kíváncsisággal fedezze fel az ízek világát. Másrészt, az étkészletek kialakítása lehetővé teszi, hogy a baba önállóan, mégis biztonságosan étkezzen. Ezen kívül a különböző színek és formák serkentik a gyermek kreativitását és fantáziáját.

Kedves Anyukák, tegyétek az étkezési időt különlegessé és emlékezetessé a baba étkészletekkel! Válasszatok minőségi, biztonságos és gyermekbarát termékeket, amelyekkel az étkezés minden pillanata öröm lesz! Vásároljatok most, és tegyétek az étkezési időt a nap egyik legkedvesebb pillanatává!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.