Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Pillangó párnák

Pillangó párna

Mindannyian szeretnénk, ha a babánk mindenhol a legnagyobb biztonságban lenne és jól érezné magát. Az általunk forgalmazott pillangó alakú párnák is épp ezt hivatottak elősegíteni. Babakocsiba vagy babahordozóba helyezve kényelmes fekhelyet biztosít a babának, és a fejecskéjét is óvja.

Nézz körül webáruházunkban, és tedd még kellemesebbé gyermeked számára a sétát vagy épp az utazást. Használhatjátok akár otthon, a kiságyban is. Gyártóink, mint már megszokhattad, minőségi, bababarát anyagokból, szebbnél szebb mintákkal készítik el a pillangó párnákat. 

Ha nem tudod még, hogy mi az a pillangó párna, egyetlen mondattal elmondjuk: egy olyan - gyógytornászok által kifejlesztett - ergonomikus - párna, aminek pillangó alakja van, ezért bármilyen babahordozóba rakva minden oldalról védi a babád fejét, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenését.

Egy csecsemő nem tudja elmondani, hogy mi fáj, mit érez. Anyaként kideríteni a problémát néha olyan feladat, mint a krimiben a nyomozás. Ezt könyvből nem lehet megtanulni, ehhez sok évig kell látni, tapasztalni. A pillangó párna különleges formáját gyógytornászok fejlesztették a legkisebbek számára, hogy megoldást nyújtson:

  • Az oldalirányú rezgések, kilengések ellen
  • Biztonságosan és kényelmesen tartsa gyermeked fejét

Elősegítve a nyugodt és zavartalan pihenést.

Olvasd el cikkünket erről a szuper kiegészítőről: 5+1 érv a pillangó párna mellett

Ezért kell óvnunk a babák fejét

 

Mi magunk sokszor észre sem vesszük, ha a babakocsi egy kicsit keményebben landol az útpadkáról. Vagy ha keresztültoljuk a gyermekünket egy apró kavicsokkal teleszórt járdaszakaszon. Ő viszont, bármilyen jó is a babakocsink lengéscsillapítása, érezni fogja a rázkódást. 

 

Akkor is előfordulhat rázósabb útszakasz, ha autóval utazunk. Fekvőrendőrök, kátyúk, lassítók. Ezek számunkra is kellemetlenek, amikor áthuppan rajtuk a kocsi. A babánknak pedig szintén az, és könnyebben neki is ütődhet a feje a gyerekülésnek. 

 

A pillangó párnák előnyei

 

A pillangópárnák középső része, amely a baba feje alá kerül, szinte teljesen lapos. Ugyanis a babák gerincgörbületének az a legegészségesebb, ha nem fekszenek magas párnán. A pillangó szárnyai viszont puhák, amelyek két oldalról óvják a baba buksiját. Ezek a szárny alakú párnák felfogják és tompítják a különböző rázkódásokat. 

 

A babák fejére az első életévükben különösen oda kell figyelnünk. Ezért is tesz nagyon jó szolgálatot az autóban és a babakocsiban egyaránt a pillangópárna. Sőt, ha a szoptatóspárnán vagy babafészekben pihen a babánk, akkor is óvón öleli fejét a párna. Sőt, akár a pelenkázóasztalon is használhatjátok, hiszen nem ritka, hogy az izgő-mozgó babák bekoppantják a fejüket. 

 

Pihe-puha pillangópárnák

 

A Pihe-puha párnák 24 x 36 centiméteres méretben készülnek, kétoldalas kivitelben. A pillangópárnák egyik oldalát száz százalék bababarát pamutból készíti a gyártó. A másik oldala pedig a rendkívül puha és gyengéd tapintású minky anyagból készül. A párnák belső töltete légáteresztő poliészter, ami teljes mértékben antiallergén. 

 

Újszülöttkortól is bátran használhatjátok, nem kell tartanod bőrirritációtól. A Pihe-puha párnák széles mintaválasztékkal érhetőek el, melyek illenek egyéb textilkiegészítőinkhez is. A mosási útmutatót ne hagyd figyelmen kívül, hogy a poliészter sokáig megtartsa a párnaformáját.

 

Könnyű álom pillangópárnák

 

A gyártó pillangópárnáit különböző anyagösszetételekkel rendelheted meg kisbabádnak. Megtalálhatóak nálunk a bambuszpárnák. Ezeknek az egyik oldala száz százalék pamutból készül, a másik oldaluk pedig teljes egészében bambuszalapú anyagból. Ez, a bambusz nedvszívó- és elvezető képessége miatt nyárra, illetve izzadósabb babáknak egész évben ajánlott. 

 

A másik kivitel a velvet anyagból készült párna. Ezeknek az egyik oldala ugyancsak száz százalék pamut, a másik viszont a bársonyosan puha velvet. A minták és színek kivételes eleganciát képviselnek, egyedivé teszik a babakocsitokat. 

 

Prémium pillangópárnák

 

A Prémium párnákat 20 x 37 centiméteres méretben forgalmazzuk. A gyártó visszafogott, finom színekben, kétféle anyagból készíti a párnákat. Az egyik oldala pamut, a másik a nagyon puha minky anyag. A töltet jól szellőző poliészter, hogy a babád arca ne fülledjen a párnába. Válaszd ki nálunk a legszebb pillangópárnát, és tedd biztonságossá gyermeked babakocsiját!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.