Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 890 Ft - 12 900 Ft

MIMI & LULA

Üdvözlünk a MIMI & LULA világában, ahol a játékosság és a stílus találkozik! A MIMI & LULA egy különleges gyermek kiegészítőkkel foglalkozó márka, amely 2017-ben született Natasha Hodson és Nicola Byrne ötletéből, akik több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek híres utcai márkák kiegészítőinek tervezésében. Amikor azonban saját kislányaik születtek, rájöttek, hogy a piacon kapható kiegészítők nem elég változatosak ahhoz, hogy kielégítsék gyermekeik egyéni ízlését, vagy hogy a szülőknek elegendően szórakoztató lehetőségeket biztosítsanak gyermekeik öltöztetésére.

A MIMI & LULA célja, hogy gazdag és inspiráló kollekciójával lehetőséget biztosítson a gyerekeknek saját személyiségük kifejezésére, legyen szó jelmezpartiról, játékról, iskolai napról vagy csak a mindennapi öltözködésről. Kínálatunkban megtalálhatóak a színes hajcsatok, furcsa formájú táskák és a gyerekek által oly nagyon szeretett jelmezkellékek – mert valljuk be, sosem lehet elég játékos és színes kiegészítője a gyermekruhatárnak.


48termék
 

Tash és Nic, a márka alapítói, szenvedélyükkel és tapasztalatukkal egyedi és elbűvölő kollekciót hoztak létre. A MIMI & LULA-nál minden termékünkkel azt a célt tűztük ki, hogy elvarázsoljunk, megörvendeztessünk és mosolyt csaljunk minden kislány és édesanyja arcára. Minőségi termékeinkkel és a szórakozás iránti elkötelezettségünkkel biztosak vagyunk benne, hogy minden alkalommal sikerül megdobbanunk a szíveket.

Csatlakozz hozzánk ebben a varázslatos utazásban, és fedezd fel a MIMI & LULA csodálatos világát, ahol a gyermekkor minden pillanata egy különleges kaland. Reméljük, ugyanolyan örömmel fogsz részt venni ebben az izgalmas felfedezésben, mint mi, Mimi & Lula.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.