Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
20 990 Ft - 45 991 Ft
Ajánlott korosztály

Scoot and Ride

Engedjétek meg, hogy bemutassam a Scoot and Ride márkát, amely a gyermekmobilitás új dimenzióját képviseli! A Scoot and Ride egy innovatív vállalat, amely forradalmian új típusú gyermekjárműveket kínál: olyan rollereket, amelyek könnyedén átalakíthatóak triciklikké, így kísérve a gyerekeket az első lépéseiktől a biztos gördülésig. Ezek a járművek nemcsak stílusosak és színesek, hanem biztonságosak és tartósak is, tökéletesen illeszkedve a gyerekek aktív életstílusához.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Scoot and Ride termékek széles választéka most megtalálható a babaagynemubolt.hu webáruházban! Fedezzétek fel a különféle modelleket, amelyek segítik a gyerekek motoros készségeinek fejlődését, miközben óriási szórakozást nyújtanak.

Mint a Scoot and Ride termékek büszke forgalmazója, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal biztosítsuk, hogy ezek a fantasztikus járművek a lehető leggyorsabban eljussanak hozzátok. Látogassatok el a babaagynemubolt.hu webáruházba, és válasszátok ki a tökéletes Scoot and Ride rollert vagy triciklit, amelyekkel a gyerekek biztonságosan és örömmel fedezhetik fel a világot!


45termék
 
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.