Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
13 790 Ft - 81 990 Ft

Babakád

Babakádak: A fürdőzés kényelme és biztonsága egyben

Minden kisbaba életében eljön az a pillanat, amikor az első fürdőzés válik az egyik legkedvesebb közös tevékenységgé a szülő és a gyermek között. A megfelelő babakád kiválasztása ebben az időszakban kulcsfontosságú, hogy ezek a pillanatok valóban különlegesek és biztonságosak legyenek.

A "1st age" babakádunk kifejezetten a gyermek kényelmét szem előtt tartva készült. Csúszásmentes és puha tapintású, így garantáltan kényelmes és biztonságos környezetet biztosít a babának. A kád kialakítása során gondoltunk a szülők kényelmére is: a lefolyó és a zuhanyfej-tartó lehetővé teszi az egyszerű kiürítést és a könnyű töltést. A széles éleknek köszönhetően a kád könnyen mozgatható, így a fürdőzés bárhol a házban zökkenőmentesen megvalósítható.


7termék
7termék17

A babakád méretei (32 x 55 x 29 cm) ideálisak azoknak a szülőknek, akik nem csak otthon, hanem utazás közben is szeretnék biztosítani a babának a megszokott fürdőzési környezetet. A kád Franciaországban készült, így garantált a kiváló minőség és a hosszú élettartam.

A kád különböző színekben kapható (szürke, kék, rózsaszín, zöld), így minden szülő megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A Camélé’O® kádsorozat kompatibilis a külön megvásárolható Camélé® alaptartókkal, azonban fontos megjegyezni, hogy a Camélé® termékcsaládba tartozó kádak nem kompatibilisek a Beaba® márkájú babakádakkal.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.