Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
15 989 Ft - 51 990 Ft

Gyerekszőnyeg

Bemutatjuk csodás gyerekszőnyeg kínálatunkat, ahol a Tapis Petit márkájú, pasztell színvilágú, 100% pamutból készült, kiváló minőségű gyerekszőnyegek széles választékát találod! Ezek a stílusos és kényelmes szőnyegek minden baba- és gyerekszobába beillenek, különösen a montessori elvek alapján berendezettekbe. A gyerekszőnyegek ideális választás lehetnek minden korosztály számára, kezdve a csecsemőktől egészen a serdülőkig.

Gyerekszoba szőnyegek minden stílusban

A gyerekszőnyegek letisztult, színes finom mintákkal rendelkeznek, amelyek harmonikusan illeszkednek a baba- és gyerekszobák enteriőrjébe. A pasztell színvilág és a kifinomult minták hozzájárulnak a nyugodt, kellemes légkör kialakításához, amely elősegíti a gyermekek kreativitását és fejlődését.


43termék
 

Gyerekszőnyeg vásárlás előtt érdemes megnézni a kínálatot

Webáruházunkban szinte minden gyerekszőnyegből találsz raktáron lévő darabot, így a vásárlás gyors és zökkenőmentes. Emellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy személyesen is megnézhesd és megtapogathasd a szőnyegeket, mielőtt végleges döntést hoznál a vásárlásról. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy biztosra menj a választásodban, és a legmegfelelőbb gyerekszőnyeget válaszd gyermeked számára.

Biztonság és minőség

 • Fair Trade díjas cég által készült, törődve az emberi jogokkal
  A Tapis Petit márkájú gyerekszőnyegek egy Fair Trade díjas cégtől származnak, amely elkötelezett az emberi jogok tiszteletben tartása és a méltányos kereskedelem mellett. Ez azt jelenti, hogy minden termék előállítása során figyelembe veszik a munkavállalók jólétét, biztosítva számukra a megfelelő munkakörülményeket és fizetést.
 • ISO minősítéssel rendelkező termék
  A gyerekszőnyegek ISO minősítést kaptak, ami garantálja, hogy a termékek megfelelnek a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Így biztos lehet benne, hogy gyermeke egy biztonságos és megbízható terméket kap.
 • Kézzel készült, hogy megőrizze az egyediségét és minőségét
  A Tapis Petit gyerekszőnyegek kézzel készülnek, ami hozzájárul az egyediségükhöz és a kiváló minőségükhöz. A kézműves technikák révén minden egyes szőnyeg egyedi darab, amely a gyerekszoba központi eleme lehet.
 • Környezetbarát, fenntartható és természetes anyagok felhasználásával előállított
  A gyerekszőnyegek 100% pamutból készülnek, amely egy természetes, megújuló és környezetbarát anyag. A fenntartható termelési módszereknek köszönhetően a szőnyegek előállítása közben csökkentik a környezeti terhelést és minimalizálják az ökológiai lábnyomot. A Tapis Petit elkötelezett a környezet védelme mellett, és a gyártási folyamat során csak természetes és fenntartható anyagokat használnak.
 • Mosható mosógépben
  A Tapis Petit gyerekszőnyegek könnyen tisztíthatók, hiszen mosógépben is moshatók. Ez a praktikus funkció lehetővé teszi, hogy a szőnyegek mindig tiszták és higiénikusak legyenek, ami különösen fontos a gyermekek egészsége és jóléte szempontjából.
 • Letisztult, finom minták
  A gyerekszőnyegek letisztult, finom mintákkal rendelkeznek, amelyek harmonikusan illeszkednek a baba- és gyerekszobák enteriőrjébe. A pasztell színvilág és a kifinomult minták hozzájárulnak a nyugodt, kellemes légkör kialakításához, amely elősegíti a gyermekek kreativitását és fejlődését.

Egy lakberendező tanácsai - gyerekszőnyeg a gyermekszoba lényegi eleme

Minden gyerekszoba egyedi világ, ahol a kis felfedezők fantáziája szabadon szárnyal. A letisztult színvilágú, pamut gyerekszőnyeg tökéletes választás ahhoz, hogy ezt a különleges teret még személyesebbé és kényelmesebbé tegyük.

Pamut: Természetes választás

A pamut anyag egyértelműen az egyik legjobb választás a gyerekszőnyeghez. 100%-ban természetes, bőrbarát és lélegző, így ideális a kisgyerekek számára, akik sok időt töltenek a szőnyegen játszva. A pamut különösen puha, ami hozzájárul a szőnyeg komfortérzetéhez és a gyermekek fizikai jólétéhez.

Letisztult színek: Elegancia és nyugalom

Egy gyerekszőnyeg könnyen beilleszthető a legtöbb gyerekszoba dekorációjába és nem vonja el a figyelmet a szoba többi részétől. A semleges színek, mint a krém, bézs, szürke vagy pasztell árnyalatok, megnyugtató és békés légkört teremtenek, amely segít a gyerekeknek pihenni és relaxálni.

Változatosság és rugalmasság

Egy helyesen kiválasztott szőnyeg időtálló és univerzális. Ahogy a gyermek nő és az ízlése változik, a szőnyeg továbbra is alkalmas marad a szoba stílusához. Lehet, hogy az ágynemű, a függönyök vagy a poszterek változnak, de a szőnyeg mindig megőrzi a helyét.

A Tapis Petit márkáról

A Tapis Petit egy elismert és népszerű márka, amely a gyerekszőnyegek piacán több éves tapasztalattal rendelkezik. A cég sikerének titka az odafigyelés a részletekre, a magas minőségű termékek és a környezettudatos gyártási folyamatok. A Tapis Petit szőnyegei a legjobb választások a szülők számára, akik szeretnének egy gyönyörű, kényelmes és biztonságos terméket a gyermekeik számára.

A montessori elvek alapján berendezett szobák számára különösen ajánljuk ezeket a szőnyegeket, hiszen tökéletesen illeszkednek a montessori filozófiához: természetes, fenntartható és gyermekközpontú. A Tapis Petit gyereksző

“gyerekszőnyeg”

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.