Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
16 290 Ft - 51 990 Ft

Gyerekszőnyeg

Letisztult színvilágú baba- és gyerekszőnyegek. Az itteni választékból garantáltan megtalálod számodra a legmegfelelőbbet. A legtöbb darabból tartunk raktáron így személyesen is megnézheted nálunk!


 

Gyerekszőnyeg a szobába

Egy gyerekszoba díszítése nem mindig egyszerű. Egy nagyon kicsi vagy éppen nagy szoba sok kreativitást igényel, ha szépen be szeretnéd rendezni és ez néha a szoba légkörének és otthonosságának rovására mehet. Szép kiegészítőkkel, mint például világítással vagy szőnyeggel oldhatod meg. Amellett, hogy egy szőnyeg kellemes hangulatot varázsol a szobába további előnyei is vannak. Puha felületet biztosít így alkalmas játékra, hempergésre és egy szintén nagyon előnyös tulajdonsága, hogy tompítja a hangokat.

Kerek szőnyeg gyerekszobába

A Tapis Petit és a Little Dutch is gyönyörű szőnyegeket készít, melyek különböző mintákkal és színekkel elérhetők. Ha elegendő hely van a szobában ezt a formát is előszeretettel választhatod.

Rendelj gyerekszőnyeget a babaagynemubolt.hu-tól!

Széles választékunknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra legjobbat, ami leginkább illeszkedik a stílusutokhoz. Szinte minden szőnyegünk raktáron van, ezért akár már másnapra nálad lehet a választott darab.

gyerekszőnyeg