Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Babaszoba dekorációk

Babaszoba-dekorációk

Szeretnél igazán egyedi birodalmat készíteni gyermekednek? Egy olyan helyet, ahova szívesen vonul vissza? Ahol egész nap nagyokat kacaghat, ha kint esik az eső? A nálunk kapható babaszoba-dekorációk segítségével a kicsi szobájában kialakíthatsz egy olyan sarkot, amelyet még a játszóházak is megirigyelnének! A dekorációk másik felével pedig csodálatosan szép, egyedi szobát készíthetsz kisbabádnak és a nagytesóknak is!

Nézelődj a falmatricák, fabetűk, indián sátrak, bútorok, labdamedencék és még sok más kiegészítő között, és válassz ki minden olyan dekorációs elemet, amelyre szükségetek van!

Falmatrica
Szűrés törlése

Miért fontos, hogy a babaszobába dekoráció is kerüljön?

 

A babaszoba dekorációjának alapvetően két funkciója lehet. Vagy az a feladata, hogy minél egyedibb babaszobát tudj vele kialakítani, vagy az, hogy miközben hozzáad a szoba hangulatához, a kicsi akár használni is tudja. A babaszoba-dekorációt természetesen az első években saját ízlésednek megfelelően választhatod ki. Amíg a kicsinek nem kezd el kialakulni a saját ízlése, addig tökéletesen elég, ha olyan kiegészítők és dekorációk kerülnek a szobába, amelyek Nektek tetszenek. 

 

A szép és egyedi babaszoba-dekoráció az első néhány évben azért fontos, mert mivel a kicsi körül folyton lesz tennivalótok, a kedvetekre és hangulatotokra nagyon jó hatással lesz egy szép környezet, amely igazán különleges. Milyen dekorációkkal dobhatod fel a gyerkőc szobáját? 

 

 • Falmatricák
  A falmatricák nagyon kedves, szolid színt tudnak hozzáadni a gyerkőc szobájához. Érdemes őket a játszószőnyeg vagy a kiságy környékére tenni.
   
 • Különleges zászlógirlandok
  Nem, ezek nem a szülinapi, színes girlandok. Ezek olyan zászlók, amelyek különlegesebbé tehetik a szobát. A sok egymáshoz illő szín, melyek eltérnek a babaszoba árnyalatától, segítenek, hogy igazán játékos hangulatot kapjon a szoba.

 • Fabetűk
  A fabetűkkel készített feliratok két funkciót is elláthatnak. Egyrészt a kicsi szobájának ajtajára vagy falára felkerülhet a neve, ezzel egészen egyedivé téve a babaszobát. Másrészt akár ilyen szép dekorációval meg is jelölheted a komód fiókjait, hogy hol mit lehet találni. Ennek persze főleg a nagyszülők és dadusok fognak örülni!

 • Poszterek
  Még egy módszer arra, hogy a monokróm babaszobát feldobhasd. Nálunk édes mintájú posztereket találhatsz, amelyek nem csupán szépek, de jólesik mindenkinek rájuk nézni! Választhatsz közülük standard, születésnapi és születési posztereket is.

 • Óriás baldachinek
  Ezeknek két funkciójuk is van a babaszobában: a kicsi ágya fölé függesztve segítenek, hogy a kicsi a lehető legnagyobb nyugalomban és sötétségben aludhasson. Kizárják a zajt, délutáni szundikálásnál pedig a fényt. A másik benne rejlő lehetőség pedig az, hogy felakaszthatod egy játszószőnyeg fölé, ezzel különleges és szép kuckót készítve gyermekednek.

A válogatás során azt tanácsoljuk, vegyél számításba néhány dolgot. Az első és legfontosabb, hogy a dekoráció színe passzoljon a kicsi szobájához, de mégis más árnyalatot válassz! Egy csupa rózsaszín hercegnői birodalomba például a világoskék és lila színek tökéletesek. A második, hogy érdemes egy téma köré rendezni a dekorációt, megjelenhet például mindenhol egy-egy nyuszi! A harmadik pedig, hogy felbukkanhat akár az ágyneműn is, ezzel létrehozva a tökéletes harmóniát a szobában!

 

A szobában lévő további bútorok 

 

Mit sem ér a dekoráció, ha a körülötte lévő bútorok nem illenek a képbe. Nálunk rengeteg édes bútor közül válogathatsz, amelyek biztosan illenek majd a Ti gyerekszobátokba is!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.