Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
13 990 Ft - 42 990 Ft

Pelenkázó táskák

A szülők mindennapi hőse

Az édesanyaság és édesapáság kihívásokkal teli, de a megfelelő eszközökkel minden helyzet könnyedén kezelhetővé válik. Ismerd meg új pelenkázó táskáinkat, melyek nem csak praktikusak, de stílusosak is!

Minden, amit egy szülőnek szüksége van, kéznél

Pelenkázó táskáink tervezésekor a legfőbb szempont a funkcionalitás és a kényelem volt. Több rekeszes kialakításának köszönhetően minden szükséges holmi könnyedén elfér benne: pelenkák, nedves törlőkendők, cumisüveg, játékok és még sok más. Így mindig kéznél lesz minden, amire szükséged lehet.


29termék
 

A tökéletes pelenkázó táska titka

Amikor egy új élet érkezik a családba, az anyukák és a várandós nők élete gyökeresen megváltozik. Ebben az izgalmas, de kihívásokkal teli időszakban a megfelelő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú. Egy jó pelenkázó táska nem csak egy táska; ez egy életmentő kiegészítő, amely minden anyuka nélkülözhetetlen társa.

Egy kiváló pelenkázó táska belső kialakítása átgondolt és rendszerezett. Több rekesz, zseb és elválasztó segíti az anyukákat abban, hogy minden szükséges holmi könnyedén megtalálható legyen. Legyen szó pelenkákról, nedves törlőkendőkről, cumisüvegről vagy egy kis játékról, minden kéznél van. Az élet nem áll meg egy kis pelenkabalesetnél. Egy jó pelenkázó táska anyaga ellenáll a mindennapi használatnak, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

Az anyukák nem csak anyukák, hanem nők is. Egy igazán jó pelenkázó táska nem csak funkcionális, de stílusos és divatos is. Olyan kiegészítő, amely büszkén viselhető bármilyen alkalommal. Az anyukák gyakran hosszú órákon keresztül viszik magukkal a táskát, ezért fontos, hogy kényelmesen illeszkedjen a vállra vagy a babakocsira. A párnázott vállpántok és az ergonomikus kialakítás garantálják a kényelmet.

Egy igazán kiváló pelenkázó táska anyaga nem tartalmaz káros anyagokat, így az anyukák biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik egészsége nem kerül veszélybe. Az élet változó, és egy jó pelenkázó táska képes alkalmazkodni. Legyen szó egy hirtelen kirándulásról vagy egy gyors bevásárlásról, a táska minden helyzetben tökéletes társ.

Egy jó pelenkázó táska az anyukák életének megkönnyítésére szolgál. Egy olyan kiegészítő, amelyben az anyukák megbízhatnak, amely kényelmes, stílusos és mindenekelőtt funkcionális. Egy igazi életmentő eszköz, amely minden kihíváshoz alkalmazkodik és minden pillanatban támogatja az anyukákat. Válassza a legjobbat, mert Ön és gyermeke csak a legjobbat érdemli!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.