Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Gumis lepedők

Gumis lepedők

A babaszoba megtervezésénél és berendezésénél a legapróbb részletekre is figyelnünk kell. Az újszülöttek rendkívül érzékenyek, ezért biztosítanunk kell a kényelmüket és a biztonságukat. Nem minden kisbaba alszik éjjel kiságyban, de napközben a legtöbb pici sok időt tölt ott. Ezért nagyon fontos, hogy a babaágy nyugodt pihenőhely legyen. Ez több dologtól függ. Mivel az első hetekben a pici még nem tudja felemelni a fejét, a pofija folyamatosan a lepedővel érintkezik. Webáruházunk bababarát és praktikus gumis lepedőkkel vár, válassz a méret- és színkavalkádunkból!

Ezért praktikusak a gumis lepedők

 

A kórházból való hazatérést követően picinek és gyámoltalannak tűnnek a kisbabák. Azonban nem is hinnénk, milyen gyorsan erősödnek és fejlődik a mozgásuk. A gumis lepedő nagyon korán tehet jó szolgálatot, mert nem tudja lemocorogni a baba a matracról. 

 

A különböző matracok külső huzatának nem minden esetben kellemes a tapintása. A tisztítása is körülményesebb, nem feltétlenül húzzuk le és mossuk ki minden héten. Ennél fogva, ha a gyermekünk lemozogja róla a lepedőjét, nem lesz számára kellemes érzés. 

 

A gumis lepedők szélét azonban végigköveti a gumírozás. Ezt körben rá kell húzni a matracra, és már bababiztossá is tettük azt. Mivel a gumírozás a matrac alsó felén húzódik újra össze, a mozgékony gyerekek sem képesek elmozdítani a textilt. 

 

Gumis lepedők mózeskosárba

 

Igazán praktikus megoldás a babakocsi mózeskosarában rögzíthető gumis lepedő. Télen vastag babatakarókat hajtunk a picik alá a babakocsiban, nyáron pedig egy vékonyabb takarót vagy tetrapelenkát. A probléma azonban az, hogy ezt a gyerekek ugyancsak kimozoghatják maguk alól. A felgyűrődő textilek pedig kényelmetlenek, és a baba fázhat is télen, nyáron pedig könnyebben beizzadhat. 

 

Sokkal kellemesebb a száz százalék pamut vagy a kevert, bambusz-pamut összetételű gumis lepedőkkel érintkezni a piciknek. A gumis lepedők jól rögzíthetőek, így biztosan nem mozdulnak el a gyermeked alatt.

 

Kis méretű babaágyba való gumis lepedők

 

Ma már különféle méretű kiságyakat lehet kapni a bababoltokban vagy az internetes használtcikk-piacon. A matracok méretezése is igazodik a kiságyakhoz. Az egyik konfekcionális babaágy méret a 60x120 centiméteres kialakítás. Ha ilyen méretű a babaágyatok, nálunk megtalálod a hozzá való matracot, és természetesen a gumis lepedőt is. Az általunk forgalmazott gumis lepedők prémium, száz százalékban bababarát anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálod az ÖKO-TEX pamut, a biopamut, a bambusz és a kombinált anyagú lepedőket. Gyártóink csodás színekkel és mintákkal készítik a bababőrhöz rendkívül gyengéd lepedőiket.

 

Közepes és nagy kiságyakhoz készült gumis lepedők

 

Természetesen a nagyobb méretű matracokra is forgalmazunk gumis lepedőket. Ugyancsak változatos színekben pompáznak a finom, bababarát anyagok. A legérzékenyebb babák bőrét sem irritálják a prémiumminőségű anyagok. Arra azonban érdemes ügyelnünk, hogy a mosási útmutatót tarsuk be. Ezáltal megakadályozható a bolyhosodás vagy a gumírozás károsodása, illetve az anyag megnyúlása. 

 

Ha 70x140 centiméteres a babád kuckója, válassz ilyen méretű gumis lepedőink közül. Azonban az igazán nagy ágyban alvó gyerekekre is gondoltunk. Ugyanis megtalálhatóak nálunk a 80 x 160 centiméteres matracokra készült gumis lepedők is. Egyes gyártóink a lepedők mellé praktikus kiegészítőket is kínálnak, például tárolózsákot, a lepedőhöz illő színben. Mivel számunkra első a biztonság és a minőség, bátran ajánljuk a babatextiljeinket.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.