Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Márkák

Fedezd fel a Made Crate tárolódobozokat, amelyek nem csak praktikus és stílusos megoldást kínálnak a gyerekszoba rendjének fenntartására, hanem a környezettudatosság jegyében is készülnek. Ezek a 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült tárolók tökéletes választást jelentenek minden tudatos szülő számára.

Környezetbarát és Stílusos A Made Crate tárolódobozok Európában készülnek, magas minőségi szabványokkal és etikus munkafeltételekkel. A környezetvédelem és a stílusos megjelenés ötvözésével ezek a tárolók ideális választást jelentenek a modern, fenntartható otthonokba.

Színes és Rugalmas Tárolási Megoldások Válaszd ki a gyerekszobádhoz illő színeket a Made Crate tárolódobozok széles palettájából. A három különböző méretű láda egymásra rakhatósága lehetővé teszi a hely maximális kihasználását, miközben a színes és egyedi mintázatokkal a gyerekszoba dekorációjába is tökéletesen illeszkednek.

Játékos Rendrakás A Made Crate tárolódobozok minden mérete saját, egyedi mintázattal rendelkezik, ami segít bevonni a gyerekeket a rendrakásba. Engedd, hogy a kreativitásuk szárnyaljon, miközben megtanulják a rend fenntartásának fontosságát egy játékos és szórakoztató módon.

Záró Gondolatok A Made Crate tárolódobozokkal nem csak a gyerekszoba lesz rendezettebb, hanem egy lépést teszel a fenntarthatóbb otthon felé is. Válaszd a Made Crate-et a gyerekszoba rendjének és stílusának megújításához, miközben a környezettudatosság és a praktikum mellett döntesz.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.