Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
390 Ft - 77 140 Ft
Ajánlott életkor
Kiknek ajánlott
A doboz méretei
Csomagolás méretei

Djeco

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a Djeco játékok varázslatos világát, ahol a kreativitás és a szórakozás kéz a kézben jár! A Djeco, egy francia játékgyártó cég, igazi művészi kincsestárat kínál minden korosztálynak. A gyönyörűen illusztrált, színes és ötletes játékaik - legyen szó társasjátékokról, kreatív készletekről, vagy akár fa játékokról - tökéletesek a kicsik fejlesztéséhez és a családi együttlétek színesítéséhez.

Most pedig egy izgalmas hírrel érkeztünk: a Djeco teljes játékválasztéka megtalálható a babaagynemubolt.hu webáruházban! Akár otthon kényelmesen szeretnétek böngészni, akár személyesen látogattok el hozzánk, óriási raktárkészletünkkel és gyors szállításunkkal gondoskodunk róla, hogy a választott játékok mihamarabb a ti otthonotokba érkezzenek.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy felfedezzétek a Djeco különleges és inspiráló játékait, amelyek garantáltan elvarázsolják majd a kicsiket és a nagyokat egyaránt! Szeretettel várunk mindenkit a babaagynemubolt.hu webáruházban!


2023termék
 
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.