Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 990 Ft - 50 490 Ft
Életkor szerint
Készség szerint

Little Dutch játékkonyha

Egy fából készült konyha olyan játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy élethűen imitálják a felnőttek által végzett főzési tevékenységeket. A Little Dutch gyerekkonyha azokat a legfontosabb funkicókat tartalmazza, mint például a sütő, a tűzhely, a mosogató és mikró. Emelett nem feledkezhetünk meg a fazékról, seprenyőről és a tündéri kis kiegészítőkről.


6termék16
Little Dutch konyha FSC
Életkor szerint:
3 éves kortól
Készség szerint:
Mozgáskoordináció, Számolás, Szerepjátékok, Szociális skillek
Raktáron
50490
50 490 Ft
Little Dutch kávézó sarok
Életkor szerint:
3 éves kortól
Készség szerint:
Mozgáskoordináció, Számolás, Szerepjátékok, Szociális skillek
Raktáron
21990
21 990 Ft
Little Dutch vágható gyümölcs
Életkor szerint:
2 éves kortól, 3 éves kortól
Készség szerint:
Mozgáskoordináció, Szerepjátékok, Szociális skillek
Raktáron
6990
6 990 Ft

Miért jó választás egy gyerekkonyha?

Fiatal korban rendkívül fontos a készségek fejlesztése és egy ilyen eszköz nagyban megkönnyíti ezt úgy, hogy közben szórakoztat és tanít. Elsősorban az önálló játékot, kreativitást, szociális képességeket finommotoros készségeket és a térbeli tudatosságot fejleszti.

játékkonyha

A gyerekek számos módon játszhatnak a játékkonyhával és számos ötletet és játékot hozhatnak létre, amelyeket önállóan végezhetnek. Másodszor, a játékkonyhák segítenek a gyerekeknek fejleszteni a szociális készségeiket. Egy játékkonyha lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy együtt játszanak más gyerekekkel és ezzel megtanulják, hogyan kell együttműködni és kommunikálni másokkal. Harmadszor, a játékkonyha segít a gyerekeknek fejleszteni a finommotoros készségeiket. A játékkonyhákban sok apró részlet van, amelyeket a gyerekeknek kell kezelniük, és ez segít fejleszteni a finommotoros készségeiket. Végül segítenek a gyerekeknek fejleszteni a térbeli tudatosságukat is. Egy gyerek konyha általában több részből áll és ez segít a gyerekeknek megérteni a térbeli viszonyokat és hogy miként helyezzék el ezeket a térben.

A gyermekek álma, ötletek a játékkonyha körül!

1.     Főzőverseny: A gyerekek főzőversenyt játszhatnak a játékkonyhában. Készíthetnek különböző ételeket és desszerteket, és egymásnak adhatják át őket, hogy megítéljék őket.

2.     Szórakoztató vacsora: A gyerekek szórakoztató vacsorát játszhatnak a játékkonyhában. Meghívhatják a barátaikat, és készíthetnek nekik ételt és italokat, valamint zenét játszhatnak és táncolhatnak.

3.     Önálló étkezés: A gyerekek önállóan is étkezhetnek a játékkonyhában. Segíthetnek a konyhai tevékenységekben, mint például a zöldségek vágása, az étel elkészítése és a tálalás.

4.     Konyhai játékok: A gyerekek különböző konyhai játékokat játszhatnak a játékkonyhában. Például készíthetnek különböző ételeket és desszerteket, és egymás étkezéseit szolgálhatják fel.

5.     Gasztronómiai világutazás: A gyerekek gasztronómiai világutazást játszhatnak a játékkonyhában. Különböző országok és kultúrák ételeit készíthetik el, és megismerkedhetnek új ízekkel és főzési technikákkal.

Ezeket a gyerek konyha kiegészítőket ajánljuk egy kezdő szakácsnak

Ezek a különleges kiegészytők tökéletes harmóniában illeszkednek egymáshoz és úgy tervezték őket, hogy az apró szakácsok kezi biztosan tudják fogni és használni őket.

gyerekkonyha kiegészítő

Milyen anyagból készül egy modern, környezettudatos játékkonyha?

Az FSC (Forest Stewardship Council, Erdészeti Gazdálkodási Tanács) az egyik legnépszerűbb erdőgazdálkodási szabvány a világon, amely a faipari termékek nyomonkövetését és minősítését célozza meg. Az FSC szabvány célja, hogy biztosítsa a környezeti, társadalmi és gazdasági szempontok figyelembevételét az erdőgazdálkodásban, és hogy elősegítse az erdők fenntartható használatát.

Az FSC szabvány többféle minősítési rendszerrel rendelkezik, amelyek különböző mértékű fenntarthatósági szinteket jelölnek ki. A legmagasabb szint az FSC 100%, amely azt jelenti, hogy a faipari termék teljes mértékben fenntartható forrásból származik, és az összes előírás betartásával készült. Az FSC Mix minősítés azt jelenti, hogy a termék részben fenntartható forrásból származik, és az FSC Recycled minősítés azt jelenti, hogy újrahasznosított anyagból készült.

Az FSC szabvány segítségével a vásárlók biztos lehetnek abban, hogy a faipari termékek, amelyeket vásárolnak, fenntartható forrásból származnak, és hogy az erdők fenntartható módon kerültek használatba a termékek előállításához. Ha valaki FSC-minősített terméket szeretne vásárolni, akkor az FSC logót kell keresnie a terméken vagy a csomagoláson.

A megfelelő alapanyag is biztosíték arra, hogy ez a játékkonyha igazi kedvenc lesz minden gyermek számára, hisz szinte teljesen elnyűhetetlen és sok évig kiszolgálja a kis tulajdonosát.

További szerepjáték ötletek a gyerekeknek

A szerepjátékok segítenek a gyerekeknek fejleszteni a képzelőerejüket és a szociális készségeiket, valamint lehetővé teszik számukra, hogy új szerepeket és szituációkat próbáljanak ki. A gyerekszobában sokféle szerepjátékot játszhatnak a gyerekek, így az alábbiakban néhány ötletet adunk:

  1. Állatorvos: A gyerekek állatorvosnak öltözhetnek, és állatokat ápolnak, gyógyítanak és ellátnak.
  2. Konyhai játékok: A gyerekek konyhásat játszhatnak, és főzhetnek, süthetnek és tálalhatnak ételeket.
  3. Áruház: A gyerekek áruházat játszhatnak, és eladhatnak termékeket, pénzt kezelhetnek és árajánlatokat készíthetnek.
  4. Orvosi játékok: A gyerekek orvosnak öltözhetnek, és orvosi vizsgálatokat végezhetnek, gyógyszereket adhatnak és sebészeti beavatkozásokat végezhetnek.
  5. Játszóház: A gyerekek játszóházat játszhatnak, és fogadhatnak vendégeket, játékokat kínálhatnak és szórakoztató tevékenységeket szervezhetnek.
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.