Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
27 989 Ft - 38 991 Ft

Futóbiciklik

A Topmark holland márka kiváló minőségű gyerek- és babafelszereléseket kínál, ideértve a különböző típusú kerékpárokat is. A Topmark biciklik kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és biztonságot biztosítanak a gyermekek számára. 

A Topmark biciklik kiváló minőségűek, és széles választékuk van a különböző korú és igényű gyermekek számára. A holland márka több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyerek- és babafelszerelések területén és szigorú minőségi ellenőrzéseken megy át, így a bicikliknél a biztonságra és a kényelemre is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Topmark és a Little Dutch két holland márka, amelyek együttműködnek a gyerek- és babafelszerelések terén. A két márka együttműködése olyan minőségi és stílusos termékek létrehozására összpontosít, amelyek megfelelnek a modern szülők igényeinek.


7termék
7termék17

A Little Dutch a minőségi és stílusos babafelszerelések széles skáláját kínálja, beleértve a ruhákat, játékokat, babakocsi kiegészítőket és bútorokat is. A Topmark pedig magas minőségű gyerek- és babafelszereléseket kínál, beleértve a kerékpárokat, babakocsikat és etetőszékeket is.

Az együttműködésük során a Topmark és a Little Dutch azon dolgoznak, hogy minőségi és stílusos termékeket hozzanak létre a gyerek- és babafelszerelések területén. A két márka közös termékei olyan minőségi anyagokból készülnek, amelyek biztonságot és tartósságot biztosítanak, miközben stílusos és modern megjelenést nyújtanak.

Például, a Little Dutch babakocsik és etetőszékek tervezésekor a Topmark tapasztalatait és műszaki tudását használják fel, hogy biztonságos és kényelmes termékeket hozzanak létre. Ugyanakkor, a Little Dutch a dizájnra és a stílusra összpontosít, hogy modern és stílusos megjelenést biztosítson a termékeknek.

Az együttműködésük révén a Topmark és a Little Dutch olyan termékeket kínálnak, amelyek megfelelnek a modern szülők igényeinek, és biztonságos és kényelmes megoldásokat kínálnak a gyerekek számára.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.