Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 784 Ft - 59 500 Ft
Kollekció

Schleich

Engedjétek meg, hogy bemutassam a Schleich márkát, ahol a részletgazdag játékfigurák és a képzelet találkoznak! A Schleich egy német cég, amely világhírűvé vált a részletesen megformált, kézzel festett állatfiguráival és tematikus játék-készleteivel. Akár a vadon élő állatok, a farm állatai, vagy mesebeli lények világába szeretnétek elmerülni, a Schleich minőségi és valósághű játékai tökéletes választások.

Most pedig örömteli hírrel szolgálunk: a Schleich fantasztikus termékválasztéka elérhető a babaagynemubolt.hu webáruházban! Fedezzétek fel a lenyűgözően valósághű állatfigurákat és kreatív játékkészleteket, amelyek segítenek a gyerekek képzelőerejének és kreativitásának fejlődésében.

Mint a Schleich termékek büszke forgalmazója, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal biztosítsuk, hogy a választott játékok a lehető leggyorsabban eljussanak hozzátok. Látogassatok el a babaagynemubolt.hu webáruházba, és válasszátok ki a Schleich lenyűgöző és tanulságos játékait a gyerekeitek számára!


191termék
 
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.