Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Utazás és babakocsi kiegészítők

Babakocsik kiegészítői

Elindulni valahova egy kisbabával nem mindig egyszerű feladat. Vinni kell a minden szükséges dologgal telepakolt táskát, egy útitársat, aki vigyáz a gyerekre, és akkor még a saját dolgainkról nem is ejtettünk szót. Ha hosszabb utazásra készültök, akkor viszont érdemes a babakocsit kiegészítőkkel kényelmesebbé tenni a kicsi számára.

A kiegészítők egy része azért kell, hogy a baba kényelmesebben ücsöröghessen, vagy épp szundikálhasson, míg néhány darab abban segít, hogy te egyszerűbben tudj gondoskodni a kicsiről. Nézz körül nálunk, biztosan megtalálod azt, amire szükségetek van!Miért fontosak a babakocsik kiegészítői?

 

A délutáni és esti séták nagyon fontosak egy kisbaba számára. Séta közben lehet nézelődni, a táj folyamatosan változik körülötte, a monoton mozgás pedig a legtöbb babára varázslatos erővel hat. Azért viszik el a legtöbben picinyüket sétálni, mivel az első néhány percben mély álomra hajtja majd a fejét. 

 

A könnyű és gyors altatás a babakocsiban azonban nem mindig könnyű feladat… Ha a gyermeket nyomja valahol valami, akkor sajnos elaludni sem fog tudni. A legtöbb gyereket a biztonsági öv tudja nyomni, illetve sokuknak kényelmetlen a babakocsi eredeti ülése. Ilyenkor van szükség a babakocsi-kiegészítő közül a biztonságiöv-védőre és babakocsibetétre. Ezek garantáltan kényelmesebbé teszik majd a gyerek utazását. 

 

Ha azt szeretnéd, hogy a gyermeked teljes biztonságban legyen, ha elalszik, esetleg egy nagyobb buckától se ébredjen fel, akkor érdemes lesz a kocsiba egy biztonsági párnát is betenni. Ez mindenféle kellemetlen ütközéstől megvédi a kicsit, hiába mentek át bukkanókon, hiába zökkent egyet a kocsi, hiába alszik el a leglehetetlenebb pózban, ez a párna szinte mindentől megvédi majd.

 

Van néhány kiegészítő, amelyek tulajdonképpen az anyukák teendőinek megkönnyítését szolgálják. Ilyen a babakocsi kézmelegítője is. Biztosan előfordult már veled is, hogy télen vagy ősszel azért nem vettél fel kesztyűt - hiába is didergett a kezed -, mert így azt mindig le kellett venni, ha valami teendőd akadt a gyerek körül. Nos, a kézmelegítőket azért találták fel, hogy ebbe bedughasd a kezed, amíg sétáltok, és csupán addig kell a hidegben lennie, ameddig elintézed, amit kell.

 

Az aggodalmas anyukának télen nem csupán a kesztyűkkel gyűlik meg persze a gondja. Ha nagyon hideg van odakint, sokan inkább nem is indulnak el, mert a negyven réteg ruha sem tűnik elégnek, hogy a kicsi ne fázzon. Egy vastag bundazsákot ezért érdemes beszerezni. Ez a pihe-puha kiegészítő pici babáknak jó a hűvösebb időszakra, amely védelmében lehetetlen megérezni az őszi vagy téli hideg szellőket. A tavaszi időszakban pedig már elegendő lesz egy babakocsi-takaró is, amelyek között biztosan te is megtalálod azt, ami megfelel az elvárásaidnak.

 

Honnan szerezzem be mindezt?

Úgy érzed, hogy a fent említettek közül szükséged van valamelyikre? Ha szeretnéd személyesen is megnézni az adott terméket, mielőtt beszereznéd, látogass el az Üllői úti boltunkba, ahol szívesen válaszolunk akár a termékekkel kapcsolatos kérdéseidre is. Oldalunkról beszerezhetsz mindent, nem csupán a babakocsis utazásokhoz, de akár a babaszobába is! Nézelődj bátran, rendezd be álmaid gyerekszobáját vagy babakocsiját. 

A legfontosabbat se felejtsd el! Ha esetleg elakadnál a válogatás közben, nyugodt szívvel keresd fel munkatársainkat telefonszámunkon vagy e-mail-címünkön! 

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.