Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

>>> 20.000 Ft feletti rendelésnél ajándék táskát választhatsz! <<<

Hátralévő idő:
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Scoot and Ride Highwaykick1. 2 in 1 kismotor/roller Forest
42 990 Ft

Scoot and Ride Highwaykick1. 2 in 1 kismotor/roller Forest

Raktáron
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Scoot and Ride Highwaykick1.  2 in 1 kismotor/roller Forest
Tavaszi ajándék tőlünk! (1 db)

Válassz 1 posztert, melyet most ingyenesen a kosaradhoz adunk.

Ez a termék az alábbi változatokban is elérhető
Színváltozat
Ash
Blueberry
Forest
Kiwi
Rose
Steel
Greenlines
Zebra

AJÁNDÉK INGYENES SZÁLLÍTÁS - Válassz egy terméket ebből a listából és a teljes rendelésed díjmentesen érkezik hozzád!

>>> Kattints ide a termékekért <<<

42 990 Ft
Vedd regisztrációval és430 Ft -ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon is a rendelés átvétele után.
Szállítás már 890 Ft-tól. Ingyenes szállítás 30 000 Ft-tól

Az innovatív Scoot and Ride Highwaykick1 kismotor és roller kombináció ideális választás a gyermekek számára. Kiemelkedő minőségű anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. A Highwaykick1 könnyen átalakítható rollerré, így rugalmasan alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez.

Olvasd tovább

Ajándék
Ajándékkal!
Ajánlott korosztály
Gyerek játékok 1-2-3 éveseknek
Személyes átvétel
Raktáron van, akár személyesen is megvásárolhatod
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

Scoot and Ride Highwaykick1. 2 in 1 kismotor/roller Forest részletes leírása

Specifikáció

Érték

Kora

1-5 év

Terhelhetőség

50 kg

Állítható magasság

82-118 cm

Ülésmagasság

22,5-29 cm

Első kerekek anyaga

PU

Hátsó kerék anyaga

PU

Súly

2,8 kg

Stabilitás

Kiemelkedő

Prémium anyagok

Igen

Kényelmes ülőfelület

Igen

Valódi gumikerekek

Igen

Összefoglaló

A Scoot and Ride Highwaykick1 egy 2 az 1-ben kismotor és roller, ideális választás a 1-től 5 éves korú gyermekek számára. Állítható magasságú ülőfelület és kormány biztosítja a testreszabhatóságot és a kényelmet. A prémium anyagokból készült szerkezet stabil és biztonságos használatot ígér.

Kulcsfontosságú jellemzők

A Scoot and Ride Highwaykick1 Forest kismotor és roller ideális választás az 1-től 5 éves korosztály számára. A háromkerekű szerkezet stabilitást biztosít, így a kisgyermekek könnyedén használhatják anélkül, hogy elveszítenék az egyensúlyukat.

Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy a gyermek növekedésével igazodjon a termék. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a kényelem vagy biztonság terén.

A prémium anyagokból készült ülőfelület és gumikerekek további biztonságot nyújtanak. Az ergonomikus dizájn és a széles ülőfelület gondoskodik arról, hogy gyermeked stabilan helyezkedjen el rajta.

A maximális terhelhetőség akár 50 kg is lehet, ami azt jelenti, hogy még akkor is használható maradandó játékszernek is amíg megfelel az adott súlynak.

Átalakíthatóság: kismotorból rollerré

A Scoot and Ride Highwaykick1 könnyen átalakítható rollerré, így hosszabb ideig használható. Az egyszerű és gyors átalakításnak köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez.

Az átalakítás során sem veszít a termék stabilitásából és biztonságából. A gyermekek számára ez egy izgalmas lehetőség arra, hogy megtanulják az új készségeket és fejlesszék az egyensúlyérzéküket.

Korosztály: 1-től 5 éves korig ideális

A Scoot and Ride Highwaykick1 tökéletes választás a 1-től 5 éves korú gyermekek számára. Az állítható magasságú ülőfelület és kormány lehetővé teszi a testreszabhatóságot és a gyermek növekedéséhez való alkalmazkodást. A stabil háromkerekű kialakítás segíti a kicsik egyensúlyérzékének fejlesztését.

Egy olyan terméket kerestem, amely megfelel az aktív csemetém energiabefektetési igényeinek, ugyanakkor biztonságos is számára. A Scoot and Ride Highwaykick1 tökéletesen illeszkedik ehhez az elvárásomhoz, mivel nemcsak segíti az egyensúlyérzék fejlődését, hanem könnyen kezelhető is.

Állítható magasság: ülőfelület és kormány

A Scoot and Ride Highwaykick1 állítható magasságú ülőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmet és testreszabhatóságot. Az állítható kormány további alkalmazkodást biztosít a gyermek növekedéséhez. Ezáltal hosszabb ideig használható a termék.

Az állítható magasság segít abban, hogy a gyermek hosszabb ideig élvezhesse a Highwaykick1-et. A széles ülőfelület és az 82-118 cm-ig állítható kormánymagasság garantálja, hogy még akkor is megfelelő legyen, amikor már kinövi az első beállítást.

Prémium anyagok és biztonság

A Scoot and Ride Highwaykick1 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a biztonságot. Az erős vázszerkezet és az optimális terhelhetőség pedig stabil és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Egyik legfontosabb szempont, hogy a termék teljes mértékben megfelel az összes biztonsági előírásnak, így gondtalanul élvezheti gyermeked a játékot. A prémium anyagoknak köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy baleset történne vagy esetlegesen meghibásodna a termék.

Az erős vázszerkezetnek köszönhetően nem csupán tartós, de könnyen kezelhető is. Ez azt jelenti, hogy akár egy 5 éves gyermek is könnyedén tudja irányítani anélkül, hogy veszélyeztetné magát vagy másokat.

Kényelem és stabilitás: széles ülőfelület és gumikerekek

A Scoot and Ride Highwaykick1 kismotorja és rollerje rendkívül kényelmes választás a kisgyermekek számára. A széles, állítható magasságú ülőfelület maximális kényelmet biztosít, így a gyermeked könnyedén élvezheti az utazást.

Azon túlmenően, a gumiból készült kerekek sima és csendes közlekedést tesznek lehetővé. Ezáltal nemcsak a gyermekek élvezik majd a rollerezés élményét, de te is nyugodtan figyelheted őket anélkül, hogy zavaró zajokat kellene hallgatnod.

Emellett a háromkerekű design segíti a stabilitást és az egyensúlyérzék fejlesztését. A gyermekeid könnyen megtanulhatják az egyensúlytartást ezzel az eszközzel, ami hozzájárulhat motoros képességeik fejlődéséhez.

Vásárlási Útmutató

Fontos tudnivalók a Scoot and Ride Highwaykick1 vásárlása előtt.

Amikor megfontoljuk a Scoot and Ride Highwaykick1 kismotor/roller vásárlását, fontos figyelembe venni az adott gyermek korát és méretét. A termék 1 éves kortól ajánlott, de az állítható magasság és ülésmagasság lehetővé teszi, hogy a gyermek továbbra is használhassa egészen 5 éves korig.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet és beállítást?

A megfelelő méret kiválasztása során fontos figyelembe venni a gyermek magasságát és súlyát. Az állítható magasságú ülőfelület és kormány lehetőséget biztosít arra, hogy testre szabjuk a roller ergonómikus beállításait.

Mire figyeljünk a vásárlás során? Hasznos tippek és tanácsok.

Vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk az adott termékről - olvassunk véleményeket, nézzünk videókat, és keressük fel tapasztalt szülők véleményét is. Fontos meggyőződni arról, hogy az adott termék valóban megfelel-e gyermeke igényeinek.

Következtetés

A Scoot and Ride Highwaykick1 kiváló választás 1-től 5 éves korú gyermekek számára. A megbízható és sokoldalú kismotor és roller kombináció lehetővé teszi, hogy a gyermeked könnyedén válthasson a két közlekedési eszköz között anélkül, hogy bonyolult átalakításokat kellene végrehajtani.

Az ideális tervezésnek köszönhetően ez a termék biztonságosan használható. A stabil háromkerekű szerkezet segíti a gyermekeket abban, hogy könnyen megtanulják az egyensúlyozást, miközben fejlesztik motoros képességeiket.

A Scoot and Ride Highwaykick1 nem csupán biztonságos és könnyen testreszabható, hanem hosszú távon is használható. Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy a gyermek növekedése során is optimálisan kihasználja ezt az eszközt.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen anyagból készült a termék?

A Scoot and Ride Highwaykick1. 2 az 1-ben kismotor/roller prémium anyagokból, mint például a gumiból és PU-ból készült, biztosítva ezzel a tartósságot és stabilitást.

Meddig használható ez a termék?

A kismotor és roller kombinált játékszer 1 éves kortól egészen 5 éves korig ideális, így hosszú időn át élvezheti gyermeked.

Hogyan állítható magassága ennek a rollernak?

Az ülőfelület magassága széles hatótávolságban állítható, míg a kormány magasságát könnyedén 3 fokozatban lehet beállítani az optimális használathoz.

Mennyire stabil ez a háromkerekű jármű?

A Scoot and Ride Highwaykick1 rendkívül stabil háromkerekű szerkezettel rendelkezik, amely biztonságosabb vezetést tesz lehetővé gyermekek számára.

Van-e valamilyen súlykorlátozás ennek a terméknek az használata során?

Igen, maximálisan terhelhetősége 50 kg (az ülése pedig maximum 20 kg), így fontos betartani ezt az ajánlott súlykorlátot.

Biztonságos rollerezés 4 tippje

Az első és legfontosabb tipp a biztonságos rollerezéshez az, hogy mindig viselj védőfelszerelést. Egy jó minőségű bukósisak, könyök- és térdvédők segítenek megelőzni a sérüléseket, amikor esetleg elesel vagy elveszted az egyensúlyodat.

Ne felejtsd el, hogy a megfelelő felszerelés mellett fontos a megfelelő környezet is. Keresd a sima, lapos felületeket, amelyeken könnyen tudsz haladni anélkül, hogy akadályokba ütköznél vagy elesnél.

A harmadik tipp arra összpontosít, hogy mindig figyelj oda a környezetedre. Legyen szem előtt az autók és más járművek közlekedése, valamint a gyalogosok jelenléte. Mindig győződj meg róla, hogy biztonságosan és megfelelően tudsz manőverezni a környezetedben.

Végül, de nem utolsósorban fontos tisztában lenni a saját képességeiddel és határaiddal. Ne erőltess semmit, ami kényelmetlen vagy veszélyes lehet számodra. Mindig maradj türelmes és fokozatosan fejleszd a rollerezési készségeidet.


Ha kérdésed van a termékkel, vagy a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!

+3620-255-8238

Gyere el hozzánk! Minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig várunk, címünk: 1185 Budapest, Nefelejcs utca 5.

 

 


Adatok
EAN
4897033962698
Cikkszám
96269

Vásárlói véleményekScoot and Ride Highwaykick1. 2 in 1 kismotor/roller Forest

Átlagos értékelés:
5 (16 vélemény)
(16)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kata
2023.12.26
Nagyon szép darab, hasznos hogy többféle módon használható
Ezért szeretem a terméket: Hosszú ideig kihasználható
Ilyen hátránya van: Lehetne lányoknak szebb színekben
Biró Lajosné
2023.12.15
A kisunokámnak rendeltem karácsonyra,de még nem próbálta ki,mivel még nem kapta meg. Majd karæcsonykor
Ezért szeretem a terméket: -
Ilyen hátránya van: -
Borbèly Krisztina
2023.10.01
Az első születésnapjára kapta a kisfiam.
Nagyon jó választás volt! :) A mai napig imádja!Maximálisan elégedettek vagyunk.Scoot and Ride átalakítható roller-steel szuper kis járgány! :) :)
Ezért szeretem a terméket: Határozottan csendes. :)
Prémium anyagok.
Kényelmes,állítható magasság,3 fokozatban.
Meseszép színekben pompázik. :)
Ilyen hátránya van: Nincs!
Képek
_1
Závadszky-Németh Anna
2023.09.20
Minden szuper. Nagyon örülök, hogy megvettem
Ezért szeretem a terméket: Jó minőségű, könnyű összerakni, nagyon praktikus, nem csalódtam benne
Ilyen hátránya van: -
Tüttő Ágnes
2023.09.08
Szuper járgány
Ezért szeretem a terméket: -
Ilyen hátránya van: -
Képek
_1
Lázár-Both Klaudia
2023.08.05
Köszönöm a gyors és figyelmes kiszállítást!
Ezért szeretem a terméket: Látszik, hogy mérnök tervezte! Könnyen összeszerelhető, egyszerűen variálható, minőségi anyagokból készült, a kormányzás praktikusan dőléssel van megoldva.
Ilyen hátránya van: Egyenlőre nincs
Horváth Zsófia
2023.07.22
Szuper járgány Az 1 éves kislányom az első perctől szereti, és tudja használni ügyesen.
Ezért szeretem a terméket: -
Ilyen hátránya van: -
H.Orsolya
2023.06.28
Nagyon szuper, masszív termék. A kislányom nagyon szereti
Ezért szeretem a terméket: Nagyon szép kivitelezésű. Könnyen tudja használni a 17 hónapos kislányom
Ilyen hátránya van: Nem tapasztaltam ilyet
Bökönyi Anna
2023.06.16
Egyből ráérzett a kisfiam , imádja ?
Ezért szeretem a terméket: Szép, stabil
Ilyen hátránya van: -
Zsidó Éva
2023.06.16
A legszuperebb járgány, amit valaha próbáltunk. Nemcsak stabil és biztonságos a kialakítása, de menő a megjelenése is.
Ezért szeretem a terméket: Stabil, biztonságos, könnyen irányítható
Ilyen hátránya van: -
Jámbor Enikő
2023.06.16
Legpraktikusabb termék
Ezért szeretem a terméket: 2in1 nagyon jó kivitel, kisebb kortól nagyobb korig kihasználható. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Ilyen hátránya van: Nincs.
Szabó Klaudia
2023.06.06
Szuper a termék! Alkalmazkodik a gyerekek igényeihez, méretéhez! Trendi, könnyű és a színe gyönyörű!! :)
Ezért szeretem a terméket: Alkalmazkodik a gyerekek méretéhez!
Ilyen hátránya van: Nincs
Kaposvári Kíra
2023.03.26
Scott and ride , képet sajnos nem tudok telefonról csatolni.
Ezért szeretem a terméket: Nagyon könnyű és gyönyörű elegáns darab.
Ilyen hátránya van: -
Zsanett
2022.12.13
Igaz karácsonyi ajándék a 2 éves kislányunknak de nagyon szép kivitelezés stabil könnyű váltani. Tökéletes.
Ezért szeretem a terméket: -
Ilyen hátránya van: -
Bianka
2022.07.05
Első pillanattól hatalmas kedvence a kislányomnak
Ezért szeretem a terméket: Gyönyörű, biztonságos, könnyű, praktikus!
Ilyen hátránya van: Nincs hátránya!
Képek
_1
_2
Verebiné Farkas Evelin
2022.03.06
Nagyon szép letisztult , vagány kis járgány
Ezért szeretem a terméket: -
Ilyen hátránya van: -
Hasonló termékek
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.