Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza

Toddlekind puzzle habszivacs szőnyegek

Ha egy olyan játszószőnyegre vágytál, ami tökéletesen illeszkedik egy letisztult babaszobába, vagy a nappalitokba most megtaláltad! Ez az elegáns, nagyméretű szőnyeg egy kompromisszum mentes termék. Kialakítása biztonságos az illesztései tökéletesek, 6 darabból áll és a széleit élvédőkkel zárhatod. Egyszerre több szőnyeget is össze tudsz rakni, de már egy is hatalmas játszófelületet biztosít.


10termék110

A gyerekszőnyeg a gyerekszobák egyik legfontosabb eleme. A szőnyeg a babák számára a legelérhetőbb és leginkább testközeli berendezési tárgy, amivel életük első, meghatározó éveiben folyamatosan találkoznak.

A gyermekek varázslatos világát megidéző, kizárólag minőségi alapanyagokból készült Toddlekind gyerekszőnyegeink kellemesen komfortosak. Stílusos megjelenésükkel és speciális, bababarát kialakításukkal barátságos, meghitt fantáziavilággá varázsolják a legkisebbek hálószobáit és játszósarkait.

Legyen szó színes, csúszásmentes hagyományos gyerekszőnyegről, vagy puha, a legkisebbeket zörgő-csörgő és főleg figyelemfelkeltő elemekkel játékra sarkalló, szórakoztató foglalkoztató játszószőnyegről, nálunk széles típus-, szín- és mintakínálatból választhatja ki gyermeke számára a legmegfelelőbb játszószőnyeget.

Gyerekszobai szőnyegeink kiemelt előnye a biztonságosságon és praktikus kialakításán túl, hogy típustól függően taszítják a szennyeződéseket vagy kifejezetten könnyen tisztíthatók, fertőtleníthetők. A szabad, önfeledt játéknak nem szabhat gátat sem egy olvadó csokidarab, sem egy pár maszatos kéz.

Válasszon egyedi mintájú, nordikus, pasztell színkombinációkkal összeállított játszószőnyegeink közül, hogy holnaptól gyermeke minden napja kiegyensúlyozottan és jókedvűen kezdődhessen saját, varázslatokkal teli kis birodalmában.