Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Babafészek szett

Az 5 részes babafészek szettek remek segítséget nyújtanak egy kezdő szülőnek. Az itt megtalálható csomagok tartalmát úgy válogattuk össze, hogy a legfontosabb dolgokat megtaláld benne, amiket érdemes beszerezned az első pillanatokban. A normál méretű fészkeket a hozzá tartozó kiegészítőkkel 7-8 hónapos korig biztosan tudod használni. A babafészkek mindkét oldala használható így változtatni tudod megjelenését. Légzésfigyelővel használhatók, lábrésze pedig teljesen kiengedhető a nagyobb babák számára.Babafészek szett - Minden, amire kezdetben szükséged lehet

A babafészek szett tartalma:

  • Babafészek, mely úgy öleli körbe gyermeked, mintha a pocakodban lenne. Kialakításánál fokozatosan ügyeltek a párnázott szélek puhaságára, így a nagyobb kíváncsi babák megtámaszthatják magukat kukucskálás közben.
  • Kiváló minőségű pamutból készült babafészek betét, mely antiallergén poliészterrel van tömve, ami könnyeddé és légáteresztővé teszi. Ennek hála sokkal kevesebbet kell mosni a fészket, ha baleset éri, elég csak ezt betenned a mosógépbe.
  • Pillangó párna vagy macipárna. Az előbbi utazás során lesz hasznos, az utóbbi pedig egy vidám kiegészítő, amit akár alvókaként is használhat.
  • Egy 50x75 cm-es babatakaró - mert az az ideális méret egy babafészekben. 80g/m2 sürű antiallergén poliészter töltetet kapott aminek köszönhetően rugalmas, kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír. A töltethez hozzá van varrva, így biztosan nem fog elcsúszni mosás közben.
  • Babapárna 25x30 cm-es méretben. Ez a párna maximum 2 cm magas, direkt babáknak lett tervezve és egyáltalán nem emeli meg a fejét.

babafészek szett

Milyen anyagból készül egy babafészek szett?

A legfontosabb, hogy az összes felhasznált textil antiallergén legyen és megkapja az OEKO-TEX Standard 100-as tanúsítványt, emiatt nyugodt lehetsz, hogy gyermeked bőre természetes anyagokkal találkozik.

Hol használhatod?

A szülői ágyban köztetek - megakadályozza, hogy elguruljon, alátok kerüljön vagy elvesszen a paplan alatt.

Babaágyban - a fészek pereme kezdetben megvédi gyermeked a kemény rácsok okozta koppanásoktól.

Szőnyegen - Ha épp a nappaliban vagy és nincs járókád, nyugodtan teheted a szőnyegre is, hisz betéttel együtt szinte olyan puha lesz, mintha ágyban feküdne.

Kanapén (csak felügyelettel) - Ha együtt vagytok és épp a kanapé a közös játékok színhelye nyugodtan használd a fészket.

Babakocsiban - A higiénia érdekében nyugodtan tedd be a babafészek betétet a mózes részbe.

 

Hogyan tisztítsd?

Mosógépben 30°C-on kímélő programmal, maximum 800-as fordulaton.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.